close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Koop je spaarzegels en koopzegels bij ons
 

Koop je spaarzegels en koopzegels bij ons

 
voorbeelden van spaarzegels
 
Hoewel digitaal sparen steeds populairder wordt, worden voor veel spaaracties nog papieren zegels gebruikt. In dit blog vertellen we meer over spaaracties in het algemeen. Ook geven we aan welke stickers je daar het beste voor kunt gebruiken.
Je zou denken dat zegeltjes plakken uit de tijd is. Toch is dat niet het geval. Spaaracties worden nog veel gehouden. Voor bedrijven zijn spaaracties erg lucratief, omdat je daarmee toch klanten bindt. In ons blog Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes kun je daar meer over lezen.

Verschillende soorten spaaracties

Je hebt twee soorten spaaracties. Je hebt tijdelijke acties waarbij je kunt sparen voor bijvoorbeeld een bestekset, knuffels, handdoeken of een dagje uit. De spaarzegels zijn meestal gratis en binnen een bepaalde periode moet je je spaarkaart vol hebben. Je hebt ook acties die doorlopend zijn. Vaak moet je voor deze spaarzegels betalen. Vandaar dat die ook wel koopzegels worden genoemd. Diverse supermarkten hebben dit systeem. Je koopt zegels voor een bepaald bedrag en als je je kaart vol hebt, krijg je er geld voor terug.

Hoeveel kun je verdienen?

Hoeveel je terug krijgt voor een volle spaarkaart verschilt. Zo kun je bij Albert Heijn 3 euro verdienen met een volle spaarkaart en bij de Plus 2 euro. Toch is het interessanter om bij de Plus te sparen, omdat je daar met 200 zegels je kaart al vol hebt en je maar 2 cent voor een zegel betaalt. Terwijl je bij de Albert Heijn 490 zegels nodig hebt voor een volle spaarkaart en de zegels 10 cent kosten.

Waarom doen mensen mee?

Hoewel het rendement niet zo hoog lijkt, doen toch veel mensen aan dit soort acties mee. Niet zo gek. Met koopzegels verdien je op dit moment meer dan als je geld op een spaarrekening zet, door de lage rente. Ook is het systeem handig voor mensen die niet zo goed zijn in sparen. Wil je meer weten over het sparen met koopzegels? Lees op de website The Happy Financial het blog Wat leveren koopzegels op?

Spaarzegels en koopzegels drukken

Wil je koopzegels of spaarzegels drukken? Dat kan bij ons. Je kunt dan het beste stickers op rol bestellen. Het voordeel van spaarzegels op rol is dat je zelf niet met duizenden losse zegeltjes zit. Bovendien is het voor de kassamedewerker veel makkelijker om het juiste aantal mee te geven. Ook is het fijner voor je klanten. Die zit niet met allemaal losse zegeltjes, die veel sneller zoek raken. Als je bij ons spaarzegels bestelt, kun je kiezen uit papier en folie PP. Papier is verkrijgbaar in wit, zilver en goud. Folie PP is leverbaar in wit, transparant en zilver. Meer informatie over dit product vind je op de pagina Spaarzegels. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD