close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Bij ons kun je stickers krijgen in elke vorm
 

Bij ons kun je stickers krijgen in elke vorm

 
stickers met de tekst Free op een rol
 
Veel stickerleveranciers leveren stickers in standaard vormen als rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Bij ons kun je ook stickers bestellen in een afwijkende vorm. Het maakt daarbij niet uit of je een driehoek wil of een hart. Ook een volledig gekozen eigen vorm is mogelijk. Meer weten? Lees snel verder.
Wil je ronde, ovale, vierkante of rechthoekige stickers? Kies dan deze vorm op het bestelformulier. Wil je een ander soort vorm? Kies dan voor vrije vorm bij 'Maatwerk'. Onder maatwerk valt alles dat afwijkt van een standaard sticker. Niet alleen een andere vorm, maar bijvoorbeeld ook een afwijkend formaat of een ander type materiaal dan vinyl of papier.

Een aparte vorm bestellen

Nadat je voor vrije vorm hebt gekozen, dien je eerst de andere stappen op het bestelformulier invullen. Na het betalen van je bestelling, kun je je drukbestand aanleveren. Wil je een sticker in een afwijkende vorm, dan zijn de specificaties waaraan je bestand moet voldoen iets anders dan als je bijvoorbeeld vierkante stickers hebt besteld.

Aanleverspecificaties vrije vorm stickers

Op de pagina Aanleverspecificaties vind je alle eisen waaraan je drukbestand moet voldoen. Een aantal eisen geldt voor alle bestanden. Andere eisen zijn weer niet van toepassing. Voor vrije vorm stickers geldt dat het bestand een vectorbestand moet zijn, dat omgezet is naar een pdf. Dat komt, omdat je in het bestand met een contourlijn aan moet geven in welke vorm de sticker gesneden moet worden. Zo'n contourlijn, ook wel vectorcontour of haarlijn genoemd, kun je aan je bestand toevoegen met een grafisch programma. In het blog Wat is een vectorbestand? vind je daar meer informatie over.

Voordelen vrije vorm stickers

Vrije vorm stickers worden ook wel contourstickers genoemd. Een voordeel van dit soort stickers is dat het soms mooier is, omdat alle overbodige stukken vinyl weggesneden worden. Beschik je niet over een geschikt drukbestand en lukt het je ook niet om daaraan te komen? Dan is transparant vinyl eventueel een optie. De niet bedrukte delen vallen dan minder op dan als je wit vinyl als ondergrond hebt. Op De productpagina Transparante stickers vind je meer informatie over dit materiaal. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar (0546) 539 877.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD