Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > 4 handige stickers voor offline marketing
 

4 handige stickers voor offline marketing

 
busje met daarop stickers
 
Tegenwoordig wordt er veel online reclame gemaakt. Toch is offline marketing ook belangrijk. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken, kun je het beste een mix maken van beide. Waarbij het belangrijk is om te kijken welke methodes het beste bij jouw publiek passen. Naast een advertentie in bijvoorbeeld een krant of een reclamespot op radio of televisie, kun je ook met stickers offline reclame maken. In dit blog zetten we vier stickers op een rij die handig zijn voor offline marketing.

Groot bereik met autostickers

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek is gebleken dat je met reclame op een auto wel 160.000 contactmomenten per maand hebt. Vandaar dat je zoveel bedrijfsauto's met reclame ziet. Wil je ook opvallen op de weg? Laat een autosticker maken. We hebben permanente en tijdelijke autostickers. Ook hebben we autostickers voor op de auto zelf en voor op de autoruit. Meer weten? Bezoek onze pagina Autostickers.

Verschillende soorten raamstickers

Raamstickers zijn handig als er veel publiek langs je bedrijf of organisatie komt. Vandaar dat winkeliers altijd uitpakken met hun etalage. Raamstickers mogen daarin niet ontbreken. Toch zijn raamstickers ook voor andere bedrijven interessant. Zit je met je bedrijf aan een weg waar veel automobilisten langskomen? Dan kun je met raamstickers de aandacht trekken. Wij hebben verschillende soorten raamstickers. Zo hebben we ook dubbelzijdige raamstickers (op het bestelformulier is dat bij kleuren de optie 4/4). Ook hebben we raamstickers die aan de kleefzijde bedrukt kunnen worden (op het bestelformulier is dat de optie 0/4). Op de pagina Raamstickers vind je meer informatie.

Promoot je merk met logostickers

Stickers met logo zijn handig als je meer naamsbekendheid wilt creëren voor je bedrijf of organisatie of een bepaald merk. Je kunt deze stickers zelf opplakken of weggeven aan klanten en relaties. Houd er wel rekening mee dat je in de openbare ruimte niet overal zomaar stickers mag plakken. Wel kun je als je bijvoorbeeld een webwinkel hebt een logosticker op de verzenddoos plakken. Stickers weggeven is ook een goed idee. Veel mensen sparen stickers. Als ze deze ergens opplakken, dan maken ze gratis reclame voor jou. Bovendien vinden veel mensen het leuk om iets gratis te krijgen.

Herkenbaarheid met laptopstickers

Werk je veel buitenshuis op je laptop? Bijvoorbeeld in de trein of een café? Dan zijn laptopstickers wel wat voor jou. Je kunt kiezen voor een simpele sticker met daarop de bedrijfsnaam en -logo. Je kunt ook een mooi design maken dat de aandacht trekt en waarin je de bedrijfsnaam en -logo verwerkt. Laptopstickers ook handig om duidelijk te maken dat een laptop van een bepaald bedrijf of organisatie is. Bezoek jij of je personeel bijvoorbeeld veel (potentiële) klanten voor het werk, dan zijn laptopstickers ook praktisch. We hebben zowel permanente als tijdelijke laptopstickers. De tijdelijke hebben als voordeel dat ze ook makkelijk te plakken zijn.

Meer informatie of stickers bestellen

Hierboven hebben we vier stickers genoemd die handig zijn voor offline marketing. Ons aanbod is echter nog veel groter. Op de pagina Assortiment kun je zien welke stickersoorten we allemaal hebben. Bovendien kun je een gewone vinylsticker voor allerlei doeleinden gebruiken. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel 0546 539 877. Wil je meteen stickers laten drukken? Vul het bestelformulier in.

©Foto: Pexels.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD