Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Wat vloerstickers voor jouw huis kunnen doen
 

Wat vloerstickers voor jouw huis kunnen doen

 
twee voorbeelden van vloerstickers
 
In ons vorige blog hebben we aandacht besteed aan wat je als bedrijf of organisatie met vloerstickers kunt doen. Deze week geven we je tips en informatie hoe je vloerstickers in huis kunt gebruiken. Dat muurstickers leuk zijn voor in huis, is over het algemeen wel bekend. Dat je met vloerstickers ook leuke dingen kunt doen, weet nog niet iedereen. Daarom geven we je graag een paar voorbeelden ter inspiratie.
Heb je kinderen? Vloerstickers zijn erg leuk voor de kinderkamer. Plak een sticker op de vloer van bijvoorbeeld een racebaan of hinkelbaan, waardoor ze er ook mee kunnen spelen. Je kunt vloerstickers ook gebruiken in plaats van vloerbedekking of een kleed. Dit is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Vloerbedekking of een kleed trekt huisstofmijt aan. Met een vloer sticker heb je daar geen last van.

Vloerlaminaat biedt bescherming

Al onze vloerstickers worden afgewerkt met een vloerlaminaat. Dit laminaat beschermt de print van je sticker, waardoor deze ook bestand is tegen schoonmaakmiddelen en slijtage. Bovendien bevat het vloerlaminaat een antisliplaag, waardoor je veilig over de stickers kunt lopen. Dat is bij andere stickersoorten niet het geval. Vandaar dat je niet zomaar elke sticker op de vloer kunt plakken.

Tegelstickers voor op je vloer

Dat een sticker voor op de vloer een vloerlaminaat moet hebben, is wel iets om op te letten als je stickers gaat bestellen. Zo heb je bij ons de keuze uit tegelstickers voor in de keuken, badkamer en wc. Deze tegelstickers zijn wel geschikt voor de tegels op je muren, maar zijn niet geschikt voor de tegels op je vloer. Daarvoor kun je wel vloerstickers gebruiken. Deze kun je net als tegelstickers op dezelfde maat laten snijden als de maat van je tegels.

Gebruik een vloer sticker in je interieur

Je kunt een vloer sticker ook verwerken in je interieur. Zo kun je bijvoorbeeld een strook op de vloer plakken die je laat doorlopen over de muur. Hiermee kun je een ruimte echt iets speciaals geven. Ook leuk voor in huis is het printen van driedimensionale afbeeldingen op een vloer sticker. Met zulke stickers kun je een illusie oproepen. Bijvoorbeeld dat je over een fictieve brug loopt. Of plak in de serre een sticker op de vloer waar een grasmat op te zien is. Zo breng je de natuur naar binnen, zonder dat het rommel oplevert. Dit soort 3D-afbeeldingen zijn ook leuk voor in je badkamer. Wek bijvoorbeeld de illusie dat je over het strand loopt of dat je in water stapt.

Voetstap stickers bij de voordeur

Vloerstickers kunnen ook nuttig zijn. Wil je niet dat mensen met schoenen in huis lopen? Plak de tekst 'Graag schoenen uit' met wat voetstap stickers bij de voordeur. Zo hoef je er zelf niet steeds aan te denken om bezoek er op te wijzen dat ze hun schoenen uit moeten doen. Onze vloerstickers kun je in 1001 kleuren krijgen, dus er is altijd wel een kleur die mooi past bij je gang. Wil je voetstap stickers bestellen? Vul dan bij vormen op het bestelformulier vrije vorm in. Na betaling van je order kun je een afbeelding met een linker en een rechter voetstap uploaden. In het blog Drukbestand vrije vorm sticker: waar moet je op letten? vind je meer informatie over de eisen waaraan je bestand moet voldoen.

Bekleed je trap met vloerstickers

Onze vloerstickers kun je ook gebruiken om een trap te bekleden. Je kunt het eruit laten zien of de trap bekleed is met vloerbedekking, maar je maar je kunt er ook iets creatiefs van maken. Plak bijvoorbeeld voetstap stickers of een leuke tekst op elke tree. Een andere optie is stickers op je trap plakken waardoor het een boekenkast of piano lijkt. Alles is mogelijk. Dus wil je iets leuks doen met vloerstickers in huis? Laat je fantasie de vrije loop.

Vloerstickers binnen

Onze vloerstickers zijn alleen geschikt voor binnen. Ook plakken ze het beste op gladde vloeren. Wil je weten of je vloer of trap geschikt is? Bestel gratis wat proefmateriaal. Zo kun je testen of je vloer geschikt is. Stuur een e-mail naar info@sticker.nl met daarin je adres en vermeld dat je een sample voor vloerstickers binnen wilt hebben. We hebben vloerstickers van wit vinyl, transparant vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl is grotendeels gelijk aan wit vinyl. Er is alleen één verschil: het plakt beter. Daardoor blijft het ook zitten op ondergronden waar gewoon vinyl niet voldoende op hecht.

Vloerstickers bestellen

Vloerstickers voor binnen bestel je eenvoudig door het bestelformulier Vloerstickers in te vullen. Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@sticker.nl of bel tijdens werkdagen met onze klantenservice; (0546) 539 877. Vorige week hebben we aandacht besteed aan vloerstickers voor bedrijven en organisaties. Lees het blog Hoe zet je vloerstickers in voor jouw dagelijkse business? terug.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD