close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > De voordelen van de statische sticker
 

De voordelen van de statische sticker

 
voorbeeld van een statische sticker op een raam
 
De statische sticker is een makkelijk verwijderbare sticker, doordat deze met statische lading aan het oppervlakte plakt. De statische sticker kan op glazen oppervlaktes worden geplakt. Meestal wordt de statische sticker als raamsticker gebruikt. In dit blog lees je er meer over.
Statisch vinyl is leverbaar in wit en transparant. Bij de transparante variant is het mogelijk de plakzijde te laten bedrukken. Dat heeft als voordeel dat de sticker aan de binnenkant van het raam geplakt kan worden, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Dit kan handig zijn, aangezien statisch vinyl niet geschikt is voor buiten. Op statisch vinyl kan ook geen laminaat, omdat dat het materiaal te zwaar zou maken. Als je de optie binnenkant plakken, buitenkant zien kiest, is dat ook niet nodig omdat het raam de print beschermt. Als je deze optie wilt, moet je op het bestelformulier bij kleuren 0/4 aanvinken.

Verwijderbare stickers

Het voordeel van statische stickers is dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn en je geen last hebt van lijmresten na het verwijderen. Ook kun je statische stickers meerdere keren gebruiken. Statische stickers vallen daardoor in de categorie makkelijk verwijderbare stickers. Andere verwijderbare stickers zijn magneetstickers en de YUPO Tako. Magneetstickers kunnen op alle metalen die ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. De YUPO Tako kan op alle gladde oppervlaktes. Magneetstickers en de YUPO Tako kun je ook meerdere keren gebruiken. Let er wel op dat als je een van deze drie stickersoorten verwijderd hebt en je deze opnieuw op wilt plakken de plakkant schoon is. Deze kun je - indien nodig - schoonmaken met wat water.

Aandachtspunten statische sticker

Bij transparante raamstickers van gewoon vinyl is dekwit mogelijk. Dat houdt in dat er witte inkt wordt toegevoegd aan het drukproces. Dit is soms nodig. Bijvoorbeeld als je wit in je ontwerp hebt zitten of als je de sticker op een donkere ondergrond plakt. Bij transparant statisch vinyl is dekwit niet mogelijk. Als alternatief kun je statisch vinyl wit nemen of gewoon transparant vinyl. Houd er wel rekening mee dat gewoon vinyl niet zo makkelijk te verwijderen is.

Makkelijk verwijderbare lijm

Mocht statisch vinyl niet mogelijk zijn, dan is een ander alternatief stickers op rol met makkelijk verwijderbare lijm. Het voordeel daarvan is dat deze stickers gemakkelijk te verwijderen zijn en je geen last hebt van lijmresten. Deze stickers kun je echter niet hergebruiken, wat met statische stickers wel kan. Houd er rekening mee dat bij de papieren variant de lijm na een maand permanent klevend wordt. Bij het materiaal folie PP is dat niet het geval en blijven de stickers altijd makkelijk verwijderbaar.

Meer informatie en statische stickers bestellen

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877. Onze klantenservice helpt je graag verder. Wil je een bestelling plaatsen? Vul het bestelformulier Statische sticker in.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD