Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Wij verkopen ook niet verwijderbare stickers
 

Wij verkopen ook niet verwijderbare stickers

 
voorbeeld van een niet verwijderbare sticker
 
Zoek je stickers die niet te verwijderen zijn? Bestel dan onze ultra destructible sticker. In dit blog vertellen we meer over deze stickersoort en waarom dit soort stickers handig zijn.
De ultra destructible sticker wordt ook wel destructable sticker genoemd. Dat komt omdat het materiaal dat daarvoor gebruikt wordt ultra destructable heet. Het bijzondere aan dit materiaal is dat het gaat afbrokkelen op moment dat je een sticker probeert te verwijderen. Zo kun je zien dat iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Vandaar dat dit materiaal ideaal is als je stickers wil laten maken voor een doeleinde waarbij niet gefraudeerd mag worden.

Keuringsstickers voor op gereedschap en machines

Het materiaal ultra destructable is handig als je bijvoorbeeld keuringsstickers, garantiezegels of antidiefstalstickers wilt laten maken. Keuringsstickers worden gebruikt om aan te geven wanneer gereedschap, machines en installaties voor het laatst gekeurd zijn en wanneer de nieuwe keuring moet plaatsvinden. Dit is wettelijk verplicht om ongelukken te voorkomen. Je wilt niet dat daarmee gesjoemeld wordt.

Garantiezegels en antidiefstalstickers

Garantiestickers worden vaak op een apparaat geplakt, zodat de maker kan zien dat de gebruiker het apparaat niet zelf heeft opengemaakt. Veel bedrijven hanteren namelijk de regel dat de garantie vervalt op moment dat de gebruiker er zelf mee aan het knutselen is geweest. Antidiefstalstickers zijn handig om op dure apparaten te plakken om zo diefstal te voorkomen. Spullen waar de naam van de eigenaar opstaat zijn lastiger te verkopen. Het is ook handig om een telefoonnummer toe te voegen. Mocht het toch gestolen zijn, dan kan de politie je gemakkelijk bereiken.

Meer info over niet verwijderbare stickers

Over het materiaal ultra destructable kan geen afwerklaag als laminaat worden aangebracht, omdat dat het afbrokkelen te niet doet. Nu is een laminaat bij deze stickersoort ook niet nodig, aangezien de stickers uit zichzelf al bestand zijn tegen water en dergelijke. Daardoor kun je deze stickers ook buiten gebruikt. Wil je ultra destructible stickers bestellen? Vul het bestelformulier Niet verwijderbare stickers in. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Zoek je stickers die wel te verwijderen zijn, maar toch goed blijven zitten? Bestel dan machine stickers. Vorige week hebben we op ons blog aandacht aan deze stickersoort besteed.

©Foto: De Kever installaties
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen