close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Koopzegels sparen: meer rendement dan op je spaargeld
 

Koopzegels sparen: meer rendement dan op je spaargeld

 
koopzegels
 
Koopzegels sparen: het lijkt iets uit je oma's tijdperk. Toch kunnen koopzegels een mooi rendement opleveren. Nu de rente op spaargeld ongekend laag is en sommige banken al helemaal geen rente meer geven, kun je met koopzegels nog wel geld verdienen. In dit blog vertellen we daar meer over. Plus: waarom koopzegels aantrekkelijk zijn voor winkeliers.
Veel winkels en andere bedrijven houden spaaracties voor klanten. Daarbij is er wel een verschil tussen spaarzegels en koopzegels. Spaarzegels zijn zegels die je gratis krijgt bij het kopen van bepaalde producten of een bepaald bedrag. Koopzegels zijn zegels waarvoor je moet betalen. Bij het inleveren van een volle spaarkaart krijg je een geldbedrag. Dit bedrag is net iets hoger dan als het bedrag dat je in totaal betaalt hebt voor de zegels.

Wat is het rendement van koopzegels?

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het rendement op koopzegels. Uit een onderzoek van The Happy Financial blijkt dat je bij de Plus het meeste verdient aan het sparen van koopzegels. Bij de Plus is het rendement vijftig procent. Dat percentage ligt een stuk hoger dan bij andere supermarkten. Zo is het rendement bij de Albert Heijn zes procent. Ook heb je bij de Plus het minste aantal zegels nodig om je boekje vol te krijgen. Met 200 zegels heb je je boekje al vol. Bij de Albert Heijn heb je 490 zegels nodig om je boekje vol te krijgen. Bij de Plus betaal je in totaal 4 euro voor een vol boekje en krijg je 6 euro terug. Bij de Albert Heijn betaal je 49 euro voor een vol boekje en krijg je 52 euro terug. Meer informatie over het rendement van koopzegels vind je op de site van de The Happy Financial.

Waarom koopzegels aanbieden?

Koopzegels sparen is dus een lucratieve bezigheid voor klanten. Voor winkeliers lijkt het daardoor minder betrekkelijk, maar niets is minder waar. Er zijn altijd wel mensen die hun koopzegels kwijtraken of vergeten op te plakken. Of hun boekje niet inleveren over kwijtraken. Als winkelier hoef je alleen uit te keren voor de zegels die ingeleverd worden. Veel mensen zijn geneigd al hun boodschappen bij jou te doen, omdat ze zo eerder hun boekje vol hebben. Om deze reden zijn tijdelijke spaaracties ook zo'n succes.

Koopzegels bestellen

Wil je koopzegels bestellen? Vul het bestelformulier in. Wij leveren koopzegels op rol, zodat je geen gedoe hebt met losse stickertjes die kunnen kwijtraken. Bovendien kun je de zegeltjes zo gemakkelijk meegeven aan je klanten. Bij ons kun je zelf de maat en vorm bepalen. Na het betalen van je bestelling kun je het bestand aanleveren dat op je zegels gedrukt moet worden. Heb je nog geen bestand? Dan kun je deze maken met onze gratis ontwerpmodule. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD