Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?
 

Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?

 
Als je stickers bij ons bestelt, kun je kiezen uit diverse materialen. Zoek je stickers die niet te verwijderen zijn? Bestel dan onze ultra destructable sticker. Dit vinyl wordt meestal gebruikt voor keuringsstickers, maar je kunt het ook voor andere toepassingen gebruiken. In dit blog vertellen we meer over dit materiaal. Ook vertellen we waarom dit soort stickers handig zijn.
Stickers die van ultra destructable materiaal zijn kunnen niet zomaar worden verwijderd. Als je de sticker wilt verwijderen, brokkelt het materiaal namelijk af. Vandaar dat wij dit ook wel niet-verwijderbare stickers noemen. Je ziet ook meteen of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Dit materiaal werkt daarom goed als je fraude wilt voorkomen. Dat is ook de reden dat dit materiaal veel wordt gebruikt voor keuringsstickers.

Wat zijn keuringsstickers?

Elektrische apparaten, machines en gereedschap moeten vanwege de veiligheid regelmatig gekeurd worden. Met een keuringssticker kun je laten zien dat iets op tijd gekeurd is en wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden. Dit is namelijk wettelijk verplicht. Met keuringen kan erg makkelijk worden gefraudeerd en dit is waar keuringsstickers van pas komen.
een keuringssticker die bijgesneden is
ultra destructable bijgesneden

Waar wordt ultra destructable voor gebruikt?

Ultra destructable, het materiaal van keuringsstickers, kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Zo kan het ook als garantiesticker worden gebruikt. Deze worden vaak op apparaten geplakt, zodat de fabrikant kan zien dat de gebruiker het apparaat niet zelf heeft opengemaakt. Veel bedrijven hanteren de regel dat de garantie vervalt op het moment dat de gebruiker er zelf mee aan het knutselen is geweest.

Niet-verwijderbare stickers voorkomen diefstal

Als je diefstal van dure apparaten wilt voorkomen, kan het handig zijn om daar antidiefstalstickers op te plakken. Dat zijn stickers waar je naam en eventueel andere gegevens, zoals je telefoonnummer, opstaan. Spullen waar de naam van de eigenaar op staat zijn namelijk lastiger te verkopen. Bovendien kan de politie - mocht iets toch gestolen worden - je makkelijker bereiken als ze iets terugvinden.

Meer informatie over niet-verwijderbare stickers

Bij ultra destructable vinyl zijn afwerkingslagen zoals mat en glanzend laminaat niet mogelijk. De afwerkingslaag zou het brokkelen juist ongedaan maken. Een laminaat is bij deze stickersoort ook niet nodig, omdat de stickers uit zichzelf al bestand zijn tegen water. Daardoor kunnen deze stickers ook buiten worden gebruikt. Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je ultra destructable stickers bestellen? Vul het bestelformulier Niet-verwijderbare stickers in. Ben je op zoek naar andere stickers? Bekijk ons volledig assortiment.

Veelgestelde vragen

1. Welke informatie kan er op een keuringssticker staan?
2. Van welk materiaal worden keuringsstickers gemaakt?
3. Waar worden niet-verwijderbare stickers van gemaakt?
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD