Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Top 5 stickers voor in je huis
 

Top 5 stickers voor je huis

 
driedimensionale vloerstickers
 
Stickers kun je in je huis gebruiken om je interieur een andere look te geven of gewoon voor de lol. In dit blog de top 5 van leukste stickers voor je woning.

Nummer 5: vloerstickers

Dat je vloerstickers in huis kunt gebruiken is niet zo bekend. Toch kun je er leuke dingen mee doen. Je kunt ze bijvoorbeeld in een kinderkamer gebruiken om een hinkelpad of racebaan op de vloer te maken. Als je erg allergisch bent voor huisstofmijt, kun je een vloersticker op je vloer plakken om de illusie van een vloerkleed te wekken. Ook heb je leuke driedimensionale stickers, waardoor het bijvoorbeeld net lijkt of er een gat in je vloer zit. Zo'n soort sticker is bijvoorbeeld leuk bij je voordeur. In je badkamer kun je met een vloersticker bijvoorbeeld een strand of een zee afbeelden.

Nummer 4: Tegelstickers

Nummer 4 zijn tegelstickers. Tegelstickers zijn handig als je badkamer, wc of keuken nog in goede staat verkeerd, maar als je bent uitgekeken op je tegels of als je een andere kleur tegels wilt. In plaats van je oude tegels er af te halen, kun je er ook stickers overheen plakken. Dat scheelt een hoop hak- en breekwerk en lang niet zoveel rommel. Wel is het belangrijk dat je niet zomaar wat stickers over je tegels plakt. Niet alle stickers zijn daar namelijk voor geschikt. Onze speciale tegelstickers wel. Die hebben een krachtigere lijmlaag, waardoor ze beter blijven zitten. Ook worden ze afgewerkt met een beschermlaag, laminaat genoemd. Deze beschermt je print. Dit is nodig, want je moet je tegels wel goed schoon kunnen maken. Wel adviseren we altijd om een proefstukje van het materiaal op te vragen. Niet alle tegels zijn namelijk geschikt om te beplakken. Dit kan via info@sticker.nl .

Nummer 3: Raamstickers

Raamstickers staan op nummer 3 en kun je op twee manieren gebruiken. Je kunt een grote sticker laten maken en deze op je raam plakken om inkijk tegen te gaan. Je kunt daar kant-en-klare raamfolie voor komen. Er een op maat maken - wat bij ons kan - is veel leuker. Dan heb je echt iets unieks. Je kunt ook raamstickers maken met leuke figuren, zoals bootjes of vlinders en deze op de ramen van bijvoorbeeld een baby- of kinderkamer plakken. Ook is het leuk om raamstickers te maken die bij de seizoenen dan wel feestdagen passen. Bij ons is het ook mogelijk om herbruikbare stickers te maken. Deze plakken niet met lijm aan de ondergrond, dus deze stickers kun je gemakkelijk verwijderen en meerdere keren gebruiken. Voor op glas zijn alleen statische stickers en YUPO Tako stickers geschikt.

Nummer 2: Deurstickers

Op nummer 2 staan deurstickers. Deze kun je op je voordeur of op een raam bij je voordeur plakken. Op die plek worden ze vaak gebruikt om de namen van de bewoners en het huisnummer aan te geven. Andere stickers die je bij de voordeur tegenkomt zijn stickers met de mededeling dat men geen verkopers, goede doelen en geloofsovertuigers aan de deur wil hebben. Er zijn allerlei varianten qua teksten. Van serieus tot grappig. Deurstickers kun je ook in huis gebruiken. Bijvoorbeeld om de functie van een ruimte aan te geven, zoals een toilet. Als je kinderen hebt, is het leuk om deurstickers te laten maken voor hun slaapkamerdeuren.

Nummer 1: Muurstickers

Je had het waarschijnlijk wel verwacht, maar van alle stickers die leuk zijn voor je interieur, staan muurstickers op nummer 1. Op zich niet zo gek, want ze kunnen in elke ruimte. Of het nu een slaapkamer, babykamer, woonkamer, keuken, badkamer, wc of hal is. Muurstickers kunnen overal. Ook zijn er allerlei designs mogelijk. Je kunt een mooie foto of afbeelding op je muur plakken, een tekst en allerlei grafische symbolen, zoals sterren, wolken, vliegtuigen, et cetera.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD