Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Wij leveren stickers in elk gewenst formaat
 

Wij leveren stickers in elk gewenst formaat

 
printscreen van de website
 
Op zoek naar een sticker in een afwijkend formaat? Neem dan eens een kijkje op onze website. Veel stickerleveranciers leveren alleen stickers in vaste formaten. Bij ons zijn de meeste stickers leverbaar in elk gewenst formaat. Meer weten? Lees dan snel verder.
Wij kunnen stickers in allerlei maten leveren, omdat bij ons de stickers worden gesneden in plaats van gestanst. Bij stansen heb je te maken met de maten van de stans. Als je dan een afwijkende maat wil, moet er een aparte stans voor gemaakt worden. Dit is erg duur. Vandaar dat veel leveranciers die optie niet aanbieden.

Minimale en maximale maat

Wij hebben wel een minimale en maximale maat. De minimale maat voor de meeste stickers is 3 bij 3 millimeter. De maximale breedtemaat is 1200 millimeter. Dat heeft te maken met het materiaal, dat niet breder is. Je kunt wel een bredere sticker bestellen, maar dan wordt die in delen geleverd. Bij magneetstickers is de minimale maat 50 bij 50 millimeter en de maximale maat 1000 bij 1000 millimeter. Bestel je een grotere maat, dan worden je magneetstickers in delen geleverd.

Stickers eigen formaat bestellen

Onze papieren stickers zijn alleen leverbaar in vaste formaten. Wil je zelf het formaat bepalen, dan kun je bijvoorbeeld vinylstickers bestellen. Nadat je de vorm gekozen hebt, kun je de bij de formaten bij 'Dit is maatwerk' je eigen maat invullen. Let op: wij werken met millimeters! Ook zou je voor papieren stickers op rol kunnen kiezen. Die zijn wel leverbaar in variabele maten. Wel geldt er een minimale maat van 20 bij 20 millimeter en een maximale maat van 320 bij 320 millimeter.

De juiste maat bepalen

Sommige mensen vinden het lastig om het formaat van hun sticker te bepalen. In dat geval kan het handig zijn om er een liniaal bij te pakken. Een andere mogelijkheid is om het oppervlakte waar de je de sticker op wil plakken op te meten. Wil je tekst op je sticker? Houd dan rekening met de leesbaarheid. Op een kleine sticker zal veel tekst slecht leesbaar zijn. Je kunt zelf testen wat een goede maat is door het drukbestand op ware grootte af te drukken op een printer. Is de tekst niet goed leesbaar, dan moet je of minder tekst of een grotere sticker bestellen.

Ook elke vorm bij ons leverbaar

Bij ons kun je niet alleen zelf de maat bepalen. Ook leveren wij stickers in elk gewenste vorm. Naast standaardmaten als rond en rechthoek hebben wij ook vrije vorm. Kies je voor vrije vorm, dan kun je zelf de vorm bepalen. Wel heb je in dat geval een vectorbestand nodig. In ons blog Wat is een vectorbestand kun je daar meer over lezen. Vrije vorm stickers worden ook wel contourstickers genoemd, omdat de sticker wordt gesneden op de contourlijn die je in het bestand aangeeft. Meer weten? Neem contact met ons op. Meteen bestellen? Ga naar de pagina Stickers bestellen en kies welke stickersoort je wilt hebben.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD