close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Wij leveren stickers in elk gewenst formaat
 

Wij leveren stickers in elk gewenst formaat

 
Op zoek naar een sticker in een afwijkend formaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veel stickerleveranciers leveren alleen stickers in vaste formaten. Bij ons zijn de meeste stickers leverbaar in elk gewenst formaat. Meer weten? Lees dan snel verder.
Bij ons kun je stickers bestellen in diverse formaten, aangezien we snijden in plaats van stansen. Bij stansen ben je beperkt tot de beschikbare stanstools, en wanneer je een niet-standaard maat nodig hebt, vereist dit vaak de productie van een speciale stansvorm, wat duur kan zijn. Dit is de reden waarom veel leveranciers deze optie niet bieden.

Minimale en maximale maat

Er gelden specifieke afmetingsgrenzen voor onze stickers. Voor de meeste stickers is de kleinste maat 3 bij 3 millimeter, en de maximale breedte bedraagt 1200 millimeter, wat te maken heeft met de beschikbare materiaalbreedte. Als je een breder exemplaar wenst, kan dat wel, maar dan wordt het in afzonderlijke delen geleverd. Wat betreft magneetstickers is de kleinste maat 50 bij 50 millimeter en de grootste maat 1000 bij 1000 millimeter. Als je groter wilt, zullen de magneetstickers ook in delen worden geleverd.
formaat aangeven

Stickers eigen formaat bestellen

Onze papieren stickers zijn beschikbaar in vooraf bepaalde afmetingen. Als je graag je eigen afmeting wilt kiezen, heb je de mogelijkheid om vinylstickers te bestellen, waarbij je na het selecteren van de vorm je gewenste maat kunt invoeren onder 'Dit is maatwerk'. Houd er rekening mee dat onze metingen in millimeters zijn. Een andere optie voor variabele afmetingen zijn papieren stickers op rol. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, met een minimum van 20 bij 20 millimeter en een maximum van 320 bij 320 millimeter.

De juiste maat bepalen

Voor sommige mensen kan het een uitdaging zijn om de juiste stickermaat te kiezen. In dit geval kan het handig zijn om een liniaal te gebruiken. Een andere mogelijkheid is om het oppervlak waarop je de sticker wilt aanbrengen, te meten. Als je van plan bent om tekst op de sticker te plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid. Op een kleine sticker zal veel tekst moeilijk leesbaar zijn. Je kunt dit zelf testen door het ontwerp op ware grootte af te drukken op een printer. Als de tekst niet goed leesbaar is, is het raadzaam om ofwel minder tekst te gebruiken of een grotere sticker te bestellen. Lees meer over de leesbaarheid van je stickers in het blog Is de tekst op je sticker leesbaar

Ook elke vorm bij ons leverbaar

Bij ons heb je niet alleen de vrijheid om zelf de gewenste afmeting te kiezen, maar we bieden ook stickers in elke denkbare vorm. Naast de gebruikelijke vormen zoals rond en rechthoekig, hebben we ook de optie voor vrije vorm. Als je voor deze vrije vorm kiest, kun je zelf de contour van de sticker bepalen, maar hiervoor is een vectorbestand nodig. In ons blog Wat is een vectorbestand? vind je meer informatie hierover. Vrije vorm stickers staan ook bekend als contourstickers, omdat de sticker wordt uitgesneden langs de contourlijn die je in het bestand aangeeft. Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Stickers bestellen

Als je meteen wil bestellen en je hebt al een drukbestand, ga dan naar de pagina Stickers bestellen en volg de stappen. Wil je stickers bestellen, maar heb je geen drukbestand? Met onze gratis ontwerpmodule kun je je eigen sticker maken. Wil je eerst een prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Afhankelijk van de levertijd die je kiest, kun je je bestelling al binnen twee werkdagen binnen hebben.
vrije vorm stickers
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD