close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Controleer altijd de bevestigingsmail van je bestelling
 

Controleer altijd de bevestigingsmail van je bestelling

 
een poppetje met een groen vinkje in de handen
 
Soms komen mensen bij de ontvangst van hun stickers er achter dat ze het verkeerde hebben besteld. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij daarom om de bevestigingsmail altijd goed te controleren. In dit blog geven we aan waarop je moet letten.
Als je stickers hebt besteld, ontvang je altijd een bevestiging per e-mail. Hierin staat precies wat je besteld hebt. De meeste fouten die gemaakt worden hebben betrekking op de afmetingen van de stickers, het aantal stickers, de manier van levering en de juiste stickersoort. Vandaar dat we ons daarop focussen in dit blog.

Afmetingen en hoeveelheid stickers

Al onze maten zijn in millimeters. Let daar goed op. Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen uitgaan van centimeters. Controleer ook of je de juiste hoeveelheid hebt besteld. Bij ons is 1 altijd 1 sticker. Soms denken mensen dat als ze 1 invullen ze een rol of een vel met stickers krijgen. Dat is niet zo. Hoeveel stickers er op een vel passen is afhankelijk van de maat. Ook worden bij ons niet alle stickers op een vel geleverd. Vandaar dat wij altijd met aantal stickers werken.

Hoe worden je stickers geleverd?

Bij ons kunnen je stickers op drie verschillende manieren geleverd worden: los, op vel of op rol. Veel stickers worden los geleverd. Een uitzondering zijn kleine stickers. Deze worden op vel geleverd, omdat het dan makkelijker is om ze van de backing af te halen. Bij ovale en ronde stickers komt het soms voor dat ze op een rechthoekig of vierkant velletje worden geleverd waarbij de vorm is uitgestanst. Tijdens het bestellen wordt op verschillende momenten aangeven hoe je stickers geleverd worden. Ook staat dit in de bevestigingsmail. Wil je je stickers op een rol? Ga dan naar het bestelformulier Stickers op rol.

Heb je de juiste sticker besteld?

Controleer of je het juiste materiaal hebt gekozen. Behalve stickers van papier en gewoon vinyl hebben we ook nog allerlei speciale stickersoorten. Deze beschikken vaak over eigenschappen die andere soorten niet hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld raamstickers die je aan de binnenkant van het raam kunt plakken terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Op de pagina Assortiment vind je een overzicht van al onze stickersoorten. Soms is ook extra dekwit of een afwerking zoals laminaat noodzakelijk. Heb je advies nodig? Bel of mail onze klantenservice.

Neem op tijd contact op

Kom je er bij de ontvangst van je stickers achter dat er iets niet klopt aan je bestelling? Dan kunnen we helaas niets voor je doen. We vinden het vervelend als klanten teleurgesteld zijn, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van je bestelling. Vandaar dat het zo belangrijk is om je bestelling goed te controleren. Zie je iets dat niet juist is? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zolang je stickers nog niet in productie zijn, kunnen we nog iets aanpassen. Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten. Denk je dat dat het geval is? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl met daarin het ordernummer, foto?€?s van de stickers en je klacht. Wij zullen dan beoordelen of deze terecht is of niet.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD