close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > 3 tips voor een Moederdagcadeau met stickers
 

3 tips voor een Moederdagcadeau met stickers

 
voorbeeld van een moederdagsticker
 
Zondag 13 mei is het Moederdag. Op deze dag wordt het moederschap gevierd. Veel mensen geven hun moeder een cadeautje. Volgens de website Moederdag.net staat een zelfgemaakt cadeau bovenaan het lijstje met favoriete cadeaus. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en zelf iets te gaan maken. In dit blog geven we drie tips hoe je met stickers een leuk geschenk kunt maken voor je moeder.

Tip 1: Fotostickers

Met fotostickers kun je van een alledaags cadeau iets persoonlijks maken. Laat een sticker maken van een leuke foto. Bijvoorbeeld met een afbeelding van je moeders favoriete vakantiebestemming, een foto van jezelf of van je vader en moeder samen. Heb je kinderen? Een foto van de kleinkinderen valt bij de meeste oma's wel in de smaak. Of kies een leuke afbeelding die te maken heeft met Moederdag. Deze sticker kun je bijvoorbeeld op een vaas of pot plakken. Een leuk bloemetje of plant erbij en je bent klaar.

Tip 2: Sticker als cadeau

In plaats van een foto gebruiken om je cadeau te personaliseren, kan de foto ook het cadeau zelf zijn. Als je bij ons fotostickers laat maken, kun je uit verschillende materialen kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld magneetfolie. Dit is leuk als je stickers wil maken voor op bijvoorbeeld een koelkast. Op de pagina Fotostickers kun je zien welke materialen er allemaal mogelijk zijn als je van een foto een sticker wil maken. Ook is het mogelijk om de sticker af te werken met een laminaat, waardoor die nog wat glanzender of juist mat wordt.

Tip 3: Tekststicker

Ook met tekststickers kun je een cadeau persoonlijker maken. Je kunt een sticker maken van een leuke quote die bij je moeder past. Of een algemene tekst met daarin het woord moeder. Als je bij ons een tekst op een sticker wil laten maken heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor plakletters (ook wel snijtekst stickers genoemd). Hiervoor heb je echter wel een vectorbestand nodig als drukbestand. Anders kunnen wij de afzonderlijke letters niet snijden. Kun je niet aan een vectorbestand komen? Kies dan voor een sticker in een standaard vorm, zoals rond of vierkant, met daarop de tekst. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld vinyl of papier gebruiken. Een overzicht van alle materialen vind je in ons blog Stickers drukken? Bij ons heb je de keus uit allerlei materialen.

Zelf je bestand maken

Om een sticker te laten maken, heb je een drukbestand nodig. Heb je dat niet? Dan kun je deze met onze ontwerpmodule maken. Bij de ontwerpmodule kun je uit meerdere lettertypes kiezen. Ook kun je de achtergrond een andere kleur geven en een eigen afbeelding toevoegen. In het blog Stickers ontwerpen? Onze ontwerpmodule is vernieuwd vind je meer informatie over hoe deze module werkt.

Meer informatie

  • Op de website van StickerYou.com vind je een aantal leuke voorbeelden waarbij stickers zijn gebruikt om een simpel cadeau persoonlijker te maken.
  • Zoek je een leuke afbeelding om af te laten drukken op een sticker? Kijk dan eens op de website Pixabay.com. De foto's op deze website kun je gratis gebruiken. Gebruik je een afbeelding die je gewoon op internet hebt gevonden, dan kan het zijn dat er auteursrecht op zit.
  • Moederdag.net heeft een top 10 gemaakt van cadeaus die het meest in de smaak vallen bij moeders.
  • Wil je meer weten over het ontstaan van Moederdag? Kijk dan eens op de Wikipedia-pagina over dit onderwerp.
  • Heb je een vraag over het maken van stickers? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD