Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > 5 aandachtspunten voor als je stickervellen wil bestellen
 

5 aandachtspunten voor als je stickervellen wil bestellen

 
een vel met meerdere stickers
 
Normaal gesproken kun je bij ons maar een ontwerp per bestelling aanleveren. Er is echter een uitzondering: je kunt een vel met daarop meerdere ontwerpen bestellen. Wel zijn er een aantal dingen waarop je moet letten als je dat wilt. In dit blog zetten we die punten voor je op een rij.

Punt 1: Grootte van de vellen

Als je een stickervel wil bestellen, is de maximale grootte A4-formaat. In millimeters is dat 210 x 297 millimeter. Hoeveel stickers er precies op een vel passen, is lastig te zeggen. Dat hangt namelijk van het formaat van je afbeeldingen af.

Punt 2: Kies vrije vorm stickers

Je zou denken dat als je een stickervel wil hebben, je bij vormen rechthoekig moet nemen. Dat is niet het geval. Als je een stickervel wil met meerdere ontwerpen, moet je bij vormen kiezen voor vrije vorm. Dat heeft met het snijden van de verschillende afbeeldingen te maken.

Punt 3: Eisen drukbestand

Als je een stickervel wil bestellen, moet je zelf het vel opmaken. Om elke afbeelding moet een contourlijn staan, anders kunnen wij de afzonderlijke stickers niet snijden. Dit kan alleen als je drukbestand een vectorbestand is. Dit bestand moet je vervolgens opslaan als pdf. Meer informatie over vectorbestanden vind je in ons blog Wat is een vectorbestand? Als je meerdere verschillende vellen hebt, moet je per vel een aparte bestelling aanmaken. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld vijf of tien keer hetzelfde vel te drukken. Als je dit wilt, geef je bij oplage aan hoeveel vellen je wilt.

Punt 4: Wanneer stickervel nemen?

Stickervellen bestellen is alleen interessant als je meerdere ontwerpen hebt. Wil je meerdere exemplaren van een ontwerp? Dan kun je beter losse stickers bestellen. Dat is goedkoper.

Punt 5: Los, op vel of op rol

Als je van 1 ontwerp meerdere stickers bestelt, kan het zijn dat deze ook op een vel geleverd worden. Dit heeft te maken met het formaat. Kleine stickers worden bij ons standaard op vel geleverd. Ons systeem berekent automatisch wat de beste keuze is: los leveren of op vel. Tijdens het bestellen kun je zien hoe je stickers geleverd worden. Wij bieden daarnaast nog de optie van levering op rol aan. Meer informatie daarover vind je op de pagina Stickers op rol.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD