close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Wat kun je bedrijfsmatig met raamfolie en raamstickers?
 

Wat kun je bedrijfsmatig met raamfolie en raamstickers?

 
foto van een raamsticker
 
Raamstickers en raamfolie kun je als bedrijf of organisatie voor meerdere doeleinden gebruiken. De belangrijkste redenen om folie op je raam te plakken zijn: inkijk tegengaan, als decoratie, om reclame te maken, om informatie te geven en bij leegstaande panden. In dit blog gaan we daar dieper op in. Ook geven we uitleg over ons product en waar je op moet letten als je plakfolie voor op je raam gaat bestellen.
Grote ramen zijn mooi, omdat je zo veel licht binnenkrijgt. Toch kan dit ook een nadeel zijn. Als je op een locatie zit waar veel mensen langslopen, is het niet altijd prettig dat ze naar binnen kunnen kijken. Om meer privacy te creëren kun je folie op je raam plakken. Bij ons kun je kiezen uit wit en transparant vinyl, dat je kunt laten bedrukken met een afbeelding en/of tekst. Vinyl is handig als je langere tijd dezelfde plakfolie op je raam wilt hebben. Anders kun je beter statisch vinyl of YUPO Tako nemen.

Gebruik folie op je raam als decoratie

Je kunt raamfolie op je ramen plakken als decoratie. Kies een mooie afbeelding die past bij je bedrijf. Zo kun je je bedrijfspand op een eenvoudige manier een andere uitstraling geven. Bovendien is het bij ons mogelijk om tijdelijke raamfolie te laten maken, zodat je deze kunt wisselen. Tijdelijke plakfolie voor op een raam wordt gemaakt van statisch vinyl of YUPO Tako. Statisch vinyl is net als gewoon vinyl verkrijgbaar in wit en transparant. YUPO Tako is alleen leverbaar in wit. Statisch vinyl en YUPO Tako plakken niet met lijm aan de ondergrond. Daardoor kun je folies van deze materialen er gemakkelijk afhalen en meerdere keren gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld elk seizoen of met de feestdagen wat anders op je ramen wilt.

Reclame maken met raamfolie

Raamstickers en raamfolie zijn ideaal om reclame te maken. Als je een winkel hebt, zijn ze onmisbaar. Je etalage is dé manier om klanten te lokken. Dit kun je doen met spullen die je in de etalage zet, én met raamstickers. Je kunt kiezen voor een tekst, zoals 'uitverkoop' of 'sale'. Je kunt ook een mooie rechthoekige sticker met een tekst laten drukken en deze op je ramen plakken. Ook voor andere bedrijven, zoals een restaurant of hotel, kan folie op je ramen zinvol zijn om meer klanten te krijgen.

Informatie geven met raamstickers

Met raamstickers en raamfolie kun je informatie geven. Dat kan van alles zijn. Je bedrijfsnaam, je openingstijden of je pand rolstoelvriendelijk is. Heb je een restaurant of café, dan kun je met stickers ook aangeven dat er onder de 18 geen alcohol wordt geschonken, of kinderen welkom zijn, of je vegetarische, biologische en/of halal gerechten op de kaart hebt staan, of je een bepaald keurmerk hebt. Met stickers is in een oogopslag voor mensen duidelijk waar ze aan toe zijn.

Leegstand tegengaan met plakfolie raam

Raamfolie is ook een ideaal middel als je leegstand in winkelgebieden tegen wilt gaan, een probleem dat toeneemt doordat er steeds meer online gekocht wordt. Een leegstaand pand ziet er niet aantrekkelijk uit. Dit kun je tegengaan door de ramen te beplakken met folie. Op de folie kun je bijvoorbeeld een afbeelding laten drukken van een interieur van een winkel. In ons blog Raamstickers tegen leegstand kun je hier meer over lezen.

Plakzijde bedrukken en dubbelzijdig drukken

Bij ons is het mogelijk om plakfolie voor op je raam aan beide kanten te bedrukken. Dit is alleen mogelijk bij wit vinyl. Het voordeel hiervan is dat je binnen hetzelfde ziet als buiten. Wit vinyl laat geen licht door, transparant wel wat. Bij ons kun je ook alleen de plakzijde laten bedrukken. Dat heeft als voordeel dat je de plakfolie aan de binnenkant van het raam kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Als je dit wilt, moet je op het bestelformulier kiezen voor 0/4. Wil je beide zijden bedrukken dan moet je 4/4 kiezen.

Drukken met dekwit bij transparante raamfolie

Bij transparante raamfolie kan het zijn dat je dekwit nodig hebt. Bij wit vinyl worden de witte delen in je ontwerp automatisch wit. Bij transparant vinyl worden deze delen transparant. Wil je dat niet? Dan moet je dekwit laten toevoegen aan het drukproces. Dit is ook nodig als je wilt dat een tekst en/of afbeelding duidelijker naar voren komt. We drukken namelijk met transparante inkten. Plak je zo'n sticker op een raam, dan zal dat doorschijnen. Als je dat niet wilt, kun je dekwit achter de kleuren laten drukken. De opdruk valt dan meer op. In ons blog Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig? vind je daar meer informatie over. Als je dekwit wilt, dan moet je op het bestelformulier 4/0+wit of 0/4+ wit aanvinken. Vragen? Neem contact met ons op.

Meer weten over folie voor op je raam en bestellen?

In ons volgende blog vertellen we wat je voor leuke dingen je met raamfolie in je huis kunt doen. Daarnaast geven we tips hoe je raamfolie het beste kunt plakken. Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer dat blog online komt? Volg ons op social media. Via Facebook, Twitter en/of LinkedIn blijf je op de hoogte van nieuws en tips omtrent stickers. Bestel nu raamfolie.

©Foto: Pexels.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD