close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers nodig voor de Huishoudbeurs? Bestel ze nu
 

Stickers nodig voor de Huishoudbeurs? Bestel ze nu

 
stickers met logo's
 
Van 22 februari tot en met 1 maart is in de RAI Amsterdam de Huishoudbeurs. Voor veel mensen, met name vrouwen, het uitje van het jaar. Ben je deelnemer? Dan is dit het moment om je product of dienst te promoten. Dit kun je op allerlei manieren doen. Een daarvan is met stickers. Ook kun je stickers gebruiken om mensen naar je stand te lokken.
Het voordeel van stickers ten opzichte van ander promotiemateriaal is dat het relatief goedkoop is. Voor 89,96 euro ex. btw. heb je al 10.000 vierkante stickers van 50 bij 50 millimeter*. Heb je een leuk ontwerp? Dan is de kans dat mensen deze ergens opplakken nog groter. Denk dus goed na over het design. Zorg er voor dat je sticker niet alleen functioneel is, maar er ook aantrekkelijk uitziet.

Losse stickers: handig om uit te delen

Als je stickers wilt bestellen om uit te delen op een evenement als de Huishoudbeurs zijn er een paar dingen waarop je moet letten. Zo kun je het beste vinylstickers nemen. Deze kunnen op allerlei ondergronden geplakt worden en zijn ook bestand tegen water. Ook moeten de stickers los geleverd worden, zodat je ze gemakkelijk kunt uitdelen. Tijdens het plaatsen van je bestelling wordt dit aangegeven op moment dat je je stickers in de winkelmand hebt geplaatst. Staat er bij de levering op vel, bestel dan een andere maat of een andere oplage. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.

Vaste formaten het goedkoopst

Wij hebben bij elke vorm een aantal vaste formaten. Deze vaste formaten zijn goedkoper dan een eigen gekozen maat. Wil je voor weinig geld toch kwalitatief goede stickers bestellen? Neem dan een van deze vaste formaten. Wil je iets exclusiefs? Dan raden we doming stickers aan. Deze stickers worden ook wel de koning onder de stickers genoemd, omdat ze er zeer luxueus uitzien. Kies je hiervoor dan vallen je stickers zeker op ten opzichte van je concurrent. Doming stickers zijn ook uitermate geschikt om je merk op een product dat je verkoopt te plakken.

Stickers voor op je producten

Wil je op producten die je weggeeft of verkoopt stickers plakken? Dan zijn stickers op rol ook een goede optie. Het voordeel van deze stickers is dat ze gemakkelijk van de backing af te halen zijn. dat is handig als je grote hoeveelheden moet plakken. Daarnaast zijn deze stickers ook nog aantrekkelijk geprijsd als je grote hoeveelheden tegelijk bestelt. Bovendien kun je bij deze stickersoort zelf kiezen met wat voor soort lijm deze geleverd worden. Zo kun je ook stickers met makkelijk verwijderbare lijm bestellen. Het voordeel hiervan is dat mensen de sticker er gemakkelijk af kunnen halen en geen last van lijmresten hebben.

Wat zet je op je stickers?

Wij maken alle stickers op maat, dus je kunt zelf beslissen wat je op je stickers laat drukken. Na het plaatsen van je bestelling kun je een bestand aanleveren of er een maken met onze gratis ontwerpmodule. Wil je eerst liever een ontwerp maken? Dat kan. Ga naar de pagina Stickers ontwerpen. Als je het design af hebt, kun je een bestelling plaatsen. Wil je stickers maken voor promotiedoeleinden? Houd dan bij het maken van je ontwerp rekening met je doelgroep, welke boodschap je over wilt brengen en of de sticker past bij de uitstraling van je bedrijf.

©Foto: Sticker.nl

Prijzen kunnen veranderen. De prijs die op het bestelformulier staat, is de prijs die je betaalt.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD