Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Raamstickers zijn ook leuk als decoratie | Blog | Sticker.nl
 

Raamstickers zijn ook leuk als decoratie

 
voorbeeld van een raamsticker
 
Raamstickers zijn een mooi middel als je als winkelier een actie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen van je doelgroep. Ook bij restaurants zie je ze veel. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er geen alcohol onder de achttien wordt geschonken. Raamstickers zijn echter ook te gebruiken als decoratie. Je kunt ze gebruiken om je etalage mee aan te kleden voor de verschillende feestdagen. Ook kunnen ze prima in huis.
Bij ons kun je zelf kiezen wat voor afbeelding je op je sticker wilt. Wil je iets met Sinterklaas, Advent of Kerst? Alles is mogelijk. Plaats je bestelling en upload via de website een afbeelding en wij drukken deze voor jou op een sticker. Heb je nog geen ontwerp? Maak er dan een met onze gratis ontwerpmodule. Wil je een sticker die je wat langer kunt laten zitten? Kies dan voor een winters tafereel in plaats van een kerstafbeelding. Zo kun je elk seizoen van sticker wisselen. In de lente kun je dan iets met Pasen of het voorjaar doen.

Raamstickers voor in huis

Raamstickers zijn niet alleen leuk voor bijvoorbeeld winkeliers. Ook als particulier kun je een leuke sticker bestellen om op je raam te plakken. Dit kun je doen om je huis te versieren in verband met een bepaalde feestdag. Je kunt een raamsticker ook gebruiken om inkijk tegen te gaan. Je kunt daar natuurlijk kant-en-klaar plakplastic voor kopen. Een leuke foto van bijvoorbeeld je favoriete vakantie maakt het net even wat aantrekkelijker.

Verschillende soorten raamstickers

Wij hebben verschillende soorten raamstickers. Je kunt kiezen uit wit en transparant vinyl. Ook kun je zelf bepalen of je de sticker aan de binnenkant of aan de buitenkant wilt plakken. Bij ons is het namelijk mogelijk om de sticker aan de binnenkant van je raam te plakken, zodat je de afbeelding aan de buitenkant ziet. Het voordeel is dat anderen je sticker niet kunnen verwijderen. Ook beschermt het raam de sticker tegen allerlei invloeden van buitenaf. Daarnaast hebben we ook nog een sticker die je aan de buitenkant of binnenkant plakt en die aan zowel de binnen- als buitenkant zichtbaar is.

Verschillende plakmogelijkheden raamstickers

Hieronder vind je de verschillende plakmogelijkheden van onze raamstickers op een rij. Tussen haakjes staat aangegeven wat je moet aangeven op het bestelformulier van raamstickers als je zo'n type raamsticker wilt bestellen.
 • Een doorzichte raamsticker die je aan de buitenkant plakt en aan de buitenkant ziet (transparant vinyl, kleur 4/0).
 • Een doorzichte raamsticker die je aan de binnenkant plakt en aan de buitenkant ziet (transparant vinyl, kleur 0/4).
 • Een ondoorzichte raamsticker die je aan de buitenkant plakt en aan de buitenkant ziet (wit vinyl, kleur 4/0).
 • Een ondoorzichte raamsticker die je aan de binnenkant plakt en aan de buitenkant ziet (wit vinyl, kleur 0/4).
 • Een ondoorzichte raamsticker die je aan de buitenkant of binnenkant plakt en aan zowel de binnen- als buitenkant ziet (wit vinyl, kleur 4/4).
 • Bij transparant vinyl is het mogelijk om dekwit aan het drukproces toe te voegen,. Hierdoor komt de tekst en/of afbeelding beter uit. Dit kan alleen bij de optie plak aan de buitenkant, zie aan de buitenkant. Wil je dekwit? Dan moet je bij kleuren de optie 4/0+wit aangeven.

  Herbruikbare raamstickers: statisch vinyl en YUPO Tako

  Raamstickers zijn niet de enige stickers die je op je raam kunt plakken. Ook de statische sticker en de YUPO Tako zijn daarvoor geschikt. Het voordeel van onze statische stickers en YUPO Tako stickers is dat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en er geen lijmresten achterblijven. Dit komt omdat deze stickers niet met lijm aan het oppervlak hechten maar met statische lading dan wel piepkleine zuignapjes. Daarom noemen we dit ook wel lijmvrije stickers of herbruikbare stickers. Dat komt omdat je dat type stickers vaker kunt gebruiken. Herbruikbare stickers zijn handig als je per seizoen een andere sticker op je raam wilt.

  Plakmogelijkheden herbruikbare raamstickers

  De plakmethoden van de herbruikbare raamstickers komt deels overeen met die van de gewone raamstickers.
  • De YUPO Tako is alleen verkrijgbaar in wit en kan niet aan de plakzijde bedrukt worden.
  • bestelformulier. Bij statisch vinyl wit kan dat niet.
  • Statisch vinyl transparant kan ook geleverd worden met dekwit. Hiervoor kies je de optie 4/0+wit op het bestelformulier. Als je dekwit toevoegt aan het bestelproces kan de plakkant niet bedrukt worden.
  • Meer informatie over onze speciale stickersoorten vind je op de pagina Assortiment. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of neem contact op via (0546) 539 877. Wil je een raamsticker bestellen? Vul het bestelformulier in.

   ©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD