close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Raamstickers zijn ook leuk als decoratie
 

Raamstickers zijn ook leuk als decoratie

 
 
Raamstickers zijn een mooi middel als je als winkelier een actie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen van je doelgroep. Ook bij restaurants zie je veel. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er geen alcohol onder de achttien wordt geschonken. Raamstickers zijn echter ook te gebruiken als decoratie. Het is een leuk middel om je etalage mee aan te kleden met de feestdagen die er aan komen. Ook kunnen ze prima in huis.
 
Bij ons kun je zelf kiezen wat voor afbeelding je op je sticker wilt. Wil je iets met Sinterklaas, Advent of Kerst? Alles is mogelijk. Upload via de website een afbeelding en wij drukken deze voor jou op een sticker. Heb je nog geen ontwerp? Maak er dan een met onze gratis ontwerpmodule. Wil je een sticker die je wat langer kunt laten zitten? Kies dan voor een winters tafereel in plaats van een kerstafbeelding. Zo kun je elk seizoen van sticker wisselen. In de lente kun je dan iets met Pasen of het voorjaar doen.

Raamstickers voor in huis

Raamstickers zijn niet alleen leuk voor bijvoorbeeld winkeliers. Ook als particulier kun je een leuke sticker bestellen om op je raam te plakken. Dit kun je doen om je huis te versieren in verband met een bepaalde feestdag. Je kunt een raamsticker ook gebruiken om inkijk tegen te gaan. Je kunt daar natuurlijk kant-en-klaar plakplastic voor kopen. Een leuke foto van bijvoorbeeld je favoriete vakantie maakt het net even wat aantrekkelijker.

Verschillende soorten raamstickers

Wij hebben verschillende soorten raamstickers. Je kunt kiezen uit wit en transparant vinyl. Ook kun je zelf bepalen of je de sticker aan de binnenkant of aan de buitenkant wilt plakken. Bij ons is het namelijk mogelijk om de sticker aan de binnenkant te plakken en dat je de afbeelding aan de buitenkant ziet. Het voordeel is dat anderen je sticker niet kunnen verwijderen. Ook beschermt het raam de sticker tegen allerlei invloeden van buitenaf. Daarnaast hebben we ook nog een sticker die je aan de buitenkant plakt en die aan zowel de binnen- als buitenkant zichtbaar is.

Uitleg afbeelding raamsticker

In de afbeelding hierboven vind je de verschillende opties die we hebben qua raamstickers uitgebeeld. Hieronder zetten we deze opties nog even voor je op een rij. Tussen haakjes staat aangegeven wat je aan moet geven op het bestelformulier als je zo’n type sticker wilt bestellen.
  • Een transparante raamsticker die je aan de buitenkant plakt en aan de buitenkant ziet (transparant vinyl, kleur 4/0).
  • Een transparante raamsticker die je aan de binnenkant plakt en aan de buitenkant ziet (transparant vinyl, kleur 0/4).
  • Een transparante raamsticker die je aan de buitenkant plakt en aan de buitenkant ziet. Het verschil met de eerste optie is dat hier extra dekwit achter de tekst en/of afbeelding wordt geplaatst. Hierdoor is de afbeelding en/of tekst op de sticker duidelijker te zien (transparant vinyl, kleur 4/0 + wit).
  • Een transparante raamsticker die je aan de binnenkant plakt en aan de buitenkant ziet. Het verschil met de tweede optie is dat hier extra dekwit achter de tekst en/of afbeelding wordt geplaatst. Hierdoor is de afbeelding en/of tekst op de sticker duidelijker te zien (transparant vinyl, kleur 0/4 + wit).
  • Een witte sticker die je aan de buitenkant plakt en aan de buitenkant ziet (wit vinyl, kleur 4/0).
  • Een witte sticker die je aan de binnenkant plakt en aan de buitenkant ziet (wit vinyl, 0/4).
  • Een witte sticker die je aan de buitenkant plakt en aan zowel de binnen- als buitenkant ziet (wit vinyl, 4/4).

Een andere optie is de statische sticker

Raamstickers zijn niet de enige stickers die je op je raam kunt plakken. Ook statische stickers zijn daarvoor geschikt. Het voordeel van onze statische stickers is dat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en er geen lijmresten achterblijven. Dit komt omdat de statische sticker niet met lijm aan het oppervlakte hecht maar met statische lading. Hierdoor kun je de sticker ook vaker gebruiken. Dit type sticker kan handig zijn als je per seizoen een andere sticker op je raam wilt. Bij de statische sticker heb je dezelfde opties als bij onze raamsticker. Alleen de optie 4/4 (plak aan de buitenkant, zie zowel binnen als buiten) is niet mogelijk. Meer informatie over onze statische stickers en andere speciale stickers vind je op de pagina Overige stickersoorten. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of neem contact op via (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD