close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Bij ons kun je ook terecht voor barcodestickers
 

Bij ons kun je ook terecht voor barcodestickers

 
 
Wij verkopen diverse stickersoorten. Een van die soorten is de barcodesticker, ook wel streepjescode sticker genoemd. Je hebt verschillende soorten barcodes. De bekendste zijn de EAN-code en de QR-code. Hieronder leggen we uit wat de meest voorkomende codes inhouden en wat de mogelijkheden zijn als je die wil bestellen.
 
Je hebt barcodes die uit alleen cijfers bestaan. Je hebt codes die zowel cijfers als letters bevatten. Ook heb je codes die naast cijfers en letters nog leestekens bevatten.

EAN13 en EAN8-code

De meest voorkomende EAN-codes zijn EAN13 en EAN 8. De EAN13 wordt gebruikt om producten te voorzien van een prijs. De afkorting EAN betekent European Article Number. Deze code zit op bijna alle voorverpakte producten in Nederland en Belgiƫ. De EAN8 is hetzelfde als de EAN13. Alleen is deze code korter, zodat die ook op kleinere producten past. In de energiesector wordt de EAN18-code gebruikt. Iedere aansluiting krijgt een unieke code, zodat netbeheerders en energieleveranciers met elkaar kunnen communiceren.

Wat is een QR-code?

De afkorting QR staat voor Quick Response. De code komt oorspronkelijk uit de auto-industrie. De code is daar ontwikkeld om onderdelen te identificeren. Tegenwoordig wordt de code veel gebruikt voor marketingdoeleinden en om informatie te geven. Om de QR-code te kunnen uitlezen heb je een speciale app nodig op je smartphone. De QR-code is vierkante afbeelding, bestaand uit allerlei blokjes. Inmiddels zijn er al variaties op de code. Zo heb je de micro QR en iQR. Deze micro QR-code is is kleiner dan de gewone QR-code en de iQR is een rechthoekige code.

Andere barcodestickers

Een code die je waarschijnlijk wel zult kennen is ISBN. Dit staat voor Internationaal Standaard Boeknummer en vind je op alle boeken. In de gezondheidszorg heb je de GTIN. Dat staat voor Global Trade Item Number. Met deze code worden bijvoorbeeld medische hulpmiddelen aangegeven. Zo is bijvoorbeeld te traceren wie welke hartklep heeft gekregen. Een andere veel voorkomende code is code 39. Deze code wordt gebruikt voor identificatie, inventarisatie, verzending, distributie en tracering van producten. Dit soort codes kom je onder andere tegen in bibliotheken, luchthavens en postsorteercentra.

Barcodestickers bestellen

Als je bij ons barcodestickers wil bestellen kun je kiezen uit wit vinyl en High Tack vinyl. Het enige verschil tussen wit en High Tack vinyl is dat High Tack vinyl een extra krachtige lijmlaag heeft. Daardoor blijven de stickers beter plakken en kunnen ze ook op ondergronden die polytheen (PE) of polypropeen (PP) bevatten geplakt worden. Afhankelijk van de grootte worden bij ons de barcodestickers los of op vel geleverd. Wil je barcodestickers laten maken? Ga naar het bestelformulier en plaats je bestelling.

Barcodestickers op rol

In plaats van gewone barcodestickers kun je stickers op rol ook gebruiken om barcodes op te drukken. Stickers op rol zijn verkrijgbaar in papier en vinyl. Momenteel hebben wij ook nog een actie met stickers op rol. Op een aantal maten krijg je momenteel 10 procent extra korting. Meer informatie vind je op de pagina Streepjescode stickers drukken.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD