close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Afdrukken van stickers in grote hoeveelheden
 

Afdrukken van stickers in grote hoeveelheden

 
Bij Sticker.nl drukken we al sinds 2000 stickers. We drukken op vele materialen, zowel voor particulieren, professionals, instellingen, sport- of culturele verenigingen, et cetera. Onze specialisatie stelt ons in staat om je stickers in grote volumes in Europa aan te bieden, gratis geleverd, tegen de beste prijs op de markt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Wanneer je jouw stickers online bestelt op Sticker.nl, bieden wij je een ruime keuze aan vorm-, afmetings-, materiaal-, print- en afwerkingsopties. Onze drukapparatuur en onze ervaring in de fabricage van grote hoeveelheden stellen ons in staat tot grote flexibiliteit. Dit komt tot uiting in de hoeveelheden die we voor je kunnen produceren, aangezien we geen minimumhoeveelheid of veelvoud van hoeveelheid opleggen bij het plaatsen van jouw bestelling. Evenzo bundelen we bestellingen en optimaliseren we onze productie om schaalvoordelen te behalen op onze operationele kosten. Dit stelt ons in staat om stickers te produceren van een exemplaar tot enkele tienduizenden met dezelfde flexibiliteit, dezelfde levertijden en dezelfde kwaliteitseisen.

Wat zijn de goedkoopste stickers?

Dat is een vraag die ons vaak wordt gesteld en dit artikel heeft als doel je te begeleiden bij jouw keuze. De goedkoopste gepersonaliseerde stickers om te maken zijn als volgt:
  • Vinylstickers zijn, van alle materialen, meestal de goedkoopste van onze stickers. Bij grotere hoeveelheden zijn soms stickers op rol goedkoper. Vinyl stickers zijn waterbestendig en ze zijn bestand tegen stof en uv-stralen. Als je kiest voor laminaat is de sticker ook bestendig tegen hogedrukreiniging en reinigingsmiddelen. Vinyl stickers zijn de perfecte keuze als je stickers zoekt die binnen en buiten gebruikt kunnen worden. Ook plakken ze op alle soorten oppervlakken en kunnen ze allerlei omstandigheden aan (diverse vloeistoffen, slijtage, etc.). We kunnen jouw stickers in grote hoeveelheden op verschillende materialen produceren: witte achtergrond, transparant, zilverkleurig, met mat of glanzend laminaat of vloerlaminaat met een antisliplaag. Wij drukken in vierkleurendruk aan een zijde, beide zijden, met of zonder dekwit en met verschillende kleefopties (makkelijk te verwijderen, standaard, hoge hechting).
  • Papieren stickers zijn geschikt voor gebruik binnenshuis of in toepassingen waar de sticker niet blootgesteld mag worden aan vloeistoffen. We bieden een keuze uit witte achtergrond, zilverkleurig of goudkleurig. Grote aantallen prints die we vaak gevraagd worden, betreffen het afdrukken van productetiketten of prijsstickers, dus we streven ernaar om een zo breed mogelijke keuze aan papiermaterialen aan te bieden, zodat je veel creativiteit kunt tonen bij het presenteren van jouw producten.

Toepassingsgebieden van verschillende stickermaterialen

Ten slotte bieden stickers op rol je de keuze uit papieren materialen (wit, zilverkleurig, goudkleurig, half glanzend) of polypropyleenfolie (wit, transparant, zilverkleurig). Het laten afdrukken van stickers op rol in grote hoeveelheden wordt vaak besteld vanwege de behoefte om producten in zeer grote aantallen te labelen met behulp van een etiketteermachine. Daarom bieden wij je ook de mogelijkheid om het type lijm, de diameter van de kern (kartonnen rol waaromheen de stickers zijn gewikkeld) en de rolafwikkeling (hoe de stickers op de rol zijn geplaatst) te kiezen.
stickers op vel

Hoe print je goedkope op maat gemaakte stickers in grote hoeveelheden?

Het aanbieden van stickers tegen de beste prijs en van de beste kwaliteit is onze prioriteit en we verplichten ons om altijd onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Om meteen een idee te krijgen van onze tarieven, kunt je het bestelformulier invullen. Onderaan zie je dan de prijs. Om op maat gemaakte stickers in grote hoeveelheden en tegen de beste prijs te laten drukken, volgen hier enkele tips waarmee je tijd kunt besparen, van het ontwerp tot de ontvangst van jouw stickers.

  • Het ontwerp van je stickers. Als je al jouw eigen bestand hebt, ontworpen door jezelf en klaar voor afdrukken, kunt je doorgaan naar de volgende stap. Als je geen bestand heeft, kunt je er een maken met behulp van onze gratis ontwerpmodule. Deze tool is eenvoudig te gebruiken en vereist geen installatie op jouw computer.
  • Controleer je bestelling. Bij het plaatsen van jouw bestelling, controleer elke productieoptie goed, infovelden zullen je begeleiden bij het maken van jouw keuzes. In de meeste gevallen zijn vinyl stickers zonder extra opties (wit vinyl, geen laminaat, full colour bedrukking aan de voorkant) de goedkoopste optie. Is dat niet het geval, dan zie je dat rechtsonder op het bestelformulier staan.
  • Jouw digitale proefdruk. Na het valideren van jouw bestelling, krijg je de mogelijkheid om deze te betalen (via PayPal, creditcard, iDeal, Riverty, overschrijving of op rekening) en jouw bestand naar ons op te sturen via onze website. Dit bestand zal worden gecontroleerd door ons bestandscontrolesysteem en vervolgens wordt je een digitale proefdruk aangeboden. Zodra je deze goedgekeurd hebt, kan de productie beginnen. Om onnodige vertraging bij het produceren van jouw stickers te voorkomen, raden wij je aan jouw mail goed in de gaten te houden om geen enkele validatiestap te missen. Wij zijn zeer snel en het duurt slechts enkele uren vanaf het plaatsen van de bestelling tot het starten van de productie.
  • De verzending van jouw stickers. Na het plaatsen van je bestelling zullen we jouw stickers zo snel mogelijk afdrukken, zodat je deze zo snel mogelijk kunt ontvangen. Je ontvangt een e-mail van de transporteur wanneer jouw pakket wordt opgehaald. Houd jouw inbox in de gaten (en indien nodig ook de spam-map). Let op! Je moet voor ontvangst tekenen. Zorg er dus voor dat er iemand aanwezig is op het moment van levering.

Grootte hoeveelheid stickers bestellen

We kunnen ook stickers in bulk produceren voor het labelen van producten door variabele gegevens op de etiketten op te nemen. Deze gegevens verschillen per sticker, dit kan een QR-code, een streepjescode, een serienummer, een prijs, een artikelcode, een artikelnaam, enzovoort zijn. Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om jouw stickers in grote volumes te laten bedrukken met doorlopende nummering of tot twee variabele gegevens.

Stickers met variabele gegevens bestellen

Om grote hoeveelheden stickers met variabele gegevens af te drukken, hoef je alleen maar een offerte aan te vragen, waarbij je aangeeft of je een of twee variabelen wil toevoegen, en ons de specificaties van jouw stickers vermeldt: afmetingen, vorm, materiaal, hoeveelheid en jouw wensen. We zullen dan zo snel mogelijk een prijsopgave sturen. Stickers met variabele data is niet mogelijk bij stickers op rol.

Grote hoeveelheden printen

Wij doen ons best om je de goedkoopste prijs voor stickers aan te bieden. Daarbij geldt: hoe meer stickers je bestelt, hoe goedkoper de prijs per stickers. We zijn gewend om grote hoeveelheden voor allerlei klanten te verwerken en hebben onze productiesystemen aangepast om op tijd aan dit soort verzoeken te voldoen. Als je goedkope gepersonaliseerde stickers in grote hoeveelheden wil bestellen en een idee wil krijgen van onze tarieven, vul dan ons online bestelformulier in, dat je onmiddellijk onze beste prijs laat zien. In een oogopslag kun je ook deze pagina raadplegen voor een algeheel overzicht van ons assortiment goedkope stickers.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over onze producten, kun je altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice. Aarzel dus nooit om contact met ons op te nemen. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD