Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Nieuw in ons assortiment: budgetstickers
 

Nieuw in ons assortiment: budgetstickers

 
foto van stickers met term budget erop
 
Ben je op zoek naar goedkope stickers? Bestel onze budgetstickers. Door een nieuwe productiemethode kunnen we nu nog goedkoper stickers leveren. In dit blog lees je er meer over. Ook vertellen we waar je deze stickers onder andere voor kunt gebruiken.
Onze budgetstickers zijn bestand tegen water en zijn voorzien van een uv-lak. Daardoor zijn ze ook geschikt voor buiten. Tevens beschermt de uv-lak je stickers tegen beschadiging, net als een laminaat. Onze budgetstickers zijn leverbaar in vierkant en rechthoekig. De minimale maat is 25 bij 25 millimeter en de maximale maat 350 bij 350 millimeter. Je kunt kiezen uit wit en transparant vinyl. Normaal kun je bij transparant vinyl ook dekwit aan het drukproces toevoegen. Bij onze budgetstickers is dat niet mogelijk, omdat we de prijs van deze stickers juist zo laag mogelijk willen houden.

Levering budgetstickers

De budgetstickers worden los geleverd. Bij deze stickers kunnen we niet garanderen dat al je stickers een breekslit aan de achterkant hebben. Een breekslit is een sneetje in de backing (rugkant) van de sticker dat er voor zorgt dat je je stickers gemakkelijker van de backing af kunt halen. Breekslitten worden in de fabriek al in het vinyl aangebracht en zitten op een vaste afstand van elkaar. Vandaar dat het van de maat van je sticker afhangt of deze een breekslit heeft en waar die zit. Budgetstickers worden in vaste oplages geleverd. Onderaan het bestelformulier Budgetstickers vind je de verschillende oplages die mogelijk zijn. De levertijd is altijd zes werkdagen.

Wat kun je met budgetstickers?

Doordat onze budgetstickers bestand zijn tegen water en ook buitenshuis gebruikt kunnen worden, kun je ze voor veel verschillende toepassingen gebruiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld op een auto, raam of deur plakken. Omdat de stickers los geleverd worden, zijn ze ideaal om uit te delen op een beurs of evenement als je reclame wilt maken voor een bepaald product, dienst of merk. Ook kun je er een bedrijfslogo of ander logo op laten drukken. Daarnaast zijn ze te gebruiken als adresstickers en naamstickers. Ook kun je er foto's of barcodes op laten drukken. Alleen is doorlopende nummering dan niet mogelijk. Zo zijn er tal van situaties waar je onze budgetstickers voor kunt gebruiken.

Budgetstickers bestellen

Wil je deze goedkope stickers bestellen? Vul het bestelformulier Budgetstickers in. Zoek je stickers in een andere vorm? Wil je een ander materiaal? Wil je transparante stickers met dekwit? Of wil je je stickers op een rol geleverd hebben? Ga naar de pagina Stickers bestellen. Via die pagina kun je al onze andere stickersoorten en stickers met speciale bewerkingen bestellen. Ook als je gebruik wilt maken van onze spoed- of expresslevering kun je via die pagina stickers bestellen. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen