Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers nodig voor op boeken? Gebruik onze stickers op rol
 

Stickers nodig voor op boeken? Gebruik onze stickers op rol

 
kast met boeken
 
Van 7 maart tot en met 15 maart is het weer Boekenweek. Een belangrijke periode voor boekhandelaars, aangezien dit tot extra omzet leidt. Zo was de omzet tijdens de Boekenweek in 2019 met 3,3% gestegen ten opzichte van de Boekenweek in 2018. Zoek je stickers voor op boeken? Bestel onze stickers op rol. Deze stickers zijn namelijk makkelijk te verwijderen. Deze stickers zijn daardoor ook handig voor op andere producten die verkocht worden.
Op boeken zitten stickers. De belangrijkste zijn barcodestickers, zodat bij de kassa de prijs gescand kan worden. Ook kom je op boeken regelmatig kortingsstickers tegen. Bijvoorbeeld 3 voor de prijs van 2 of 10% korting. Het komt regelmatig voor dat voor het maken van die stickers het verkeerde materiaal wordt gekozen, waardoor deze er lastig afgaan. Vaak tot ergernis van de koper. Dit is niet nodig. Wij verkopen namelijk stickers die altijd makkelijk te verwijderen zijn.

Makkelijk te verwijderen stickers

Wil je stickers die makkelijk te verwijderen zijn? Bestel folie PP stickers met makkelijk verwijderbare lijm. Deze stickers worden standaard op rol geleverd. Alleen bij het materiaal folie PP blijven de stickers altijd gemakkelijk te verwijderen. Bij het materiaal papier wordt de lijm na een maand permanent klevend. Aangezien je van te voren niet weet hoe lang een sticker op een boek zit, raden we papier af. Doordat de makkelijk verwijderbare stickers op een rol worden geleverd zijn ze ook gemakkelijk te plakken. Bovendien passen de rollen in dispensers en etiketteermachines.

Extra mogelijkheden stickers op rol

Wil je de rollen in een dispenser of etiketteermachine doen? Dan is het belangrijk dat je de juiste kerndiameter en rolafwikkeling kiest. De kerndiameter is de doorsnede van de rol zelf. Je kunt bij ons uit vijf verschillende maten kiezen: 25 mm, 38 mm, 40 mm, 50 mm en 76 mm. De rolafwikkeling is hoe de stickers op de rol zijn geplaatst. De stickers kunnen aan de buitenkant en aan de binnenkant van de rol geplaatst worden. Ook kunnen de stickers in vier verschillende leesrichtingen worden geplaatst. Meer informatie hierover vind je op het bestelformulier.

Meer informatie en stickers bestellen

Meer weten? Lees ons blog Handige stickers voor in de boekhandel. In het blog Hoe moet je het bestand aanleveren als je barcodestickers hebt besteld? kun je meer informatie vinden over het bestellen van barcodestickers. Wil je stickers voor op boeken bestellen? Ga naar het bestelformulier Stickers op rol. Let er op dat je bij materiaal folie PP kiest en bij lijmsoorten makkelijk verwijderbare lijm. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Over de Boekenweek

Dit jaar is de 85ste Boekenweek. Het thema is dit jaar rebellen en dwarsdenkers. Bij besteding van 15 euro of meer aan Nederlandse boeken krijg je gratis het Boekenweekgeschenk, dat dit jaar is geschreven door Annejet van der Zijl. Ook kun je tijdens de Boekenweek voor 3,75 euro het Boekenweekessay kopen, dat geschreven is door Özcan Akyol.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD