close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers op rol: nog meer in prijs verlaagd
 

Stickers op rol: nog meer in prijs verlaagd

 
 
Begin dit jaar verlaagden we al onze prijzen van stickers op rol. Door nog slimmer te produceren kunnen wij onze prijzen nog verder verlagen. Dit is gunstig voor jou als klant. Want we zijn nu de goedkoopste leverancier met het breedste assortiment. Ook kun je veel van onze stickers op rol nu rechtstreeks via de website bestellen. In ons blog geven we daar meer uitleg over.
 
De prijzen van onze stickers op rol zijn met maximaal 20 procent gedaald. Betaalde je eerder voor 1000 ronde stickers op rol van 20 millimeter op wit papier en met standaard belijming 95 euro ex. btw. Nu betaal je voor diezelfde stickers nog maar 76 euro ex. btw. Dit is een besparing van 19 euro (ex. btw). Met hoeveel procent de prijs gedaald is, hangt wel af van het formaat en de oplage. Daardoor kan de prijsverlaging in bepaalde gevallen minder zijn.

Stickers op rol sneller bestellen

Bij stickers op rol waren alleen de standaard maten direct te bestellen via de website. Voor afwijkende maten (eigen formaat) moest je eerst een offerte aanvragen. Daardoor nam het bestellen toch iets meer tijd in beslag. Vanaf nu zijn alle formaten direct te bestellen via de website. Hierdoor is het nog makkelijker om stickers op rol te bestellen.

Levertijden stickers op rol

Bij de meeste stickers die je bij ons kunt bestellen kun je naast de standaard levertijd van zes werkdagen ook kiezen voor een spoed- (4 werkdagen) of expresslevering (2 werkdagen). Bij stickers op rol is dat niet mogelijk. Dit heeft te maken met het productieproces. Houd er bij de levertijd rekening mee dat deze ingaat op het moment dat de betaling bij ons binnen is en het drukbestand is goedgekeurd. Is dit voor 12.00 uur ’s middags gebeurd, dan telt die dag nog mee. Anders komt er een werkdag bij. Stickers bestellen? Ga naar de pagina Stickers op rol.

Meer weten?

Wij hebben niet alleen de prijzen verlaagd en het bestellen vereenvoudigd. Ook is ons assortiment uitgebreid. In ons blog van volgende week besteden we daar aandacht aan. Wil je bericht krijgen wanneer ons nieuwe blog online staat? Like dan onze Facebook-pagina of volg ons op Twitter, LinkedIn of Google+.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD