close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Meer keuzemogelijkheden bij stickers op rol
 

Meer keuzemogelijkheden bij stickers op rol

 
printscreen kerndiameter en rolafwikkeling
 
Als je bij ons stickers op rol bestelt, heb je niet alleen meer keuze uit materialen en lijmsoorten. Je kunt nu ook zelf de rolafwikkeling, diameter en vorm kiezen. In dit blog leggen we deze opties verder uit.
Voorheen werden de stickers altijd op dezelfde manier op de rol geplaatst. Nu kun je zelf kiezen hoe je deze op de rol geplaatst worden: horizontaal of verticaal, rechtop of op de kop. Ook kun je zelf bepalen of je de stickers aan de binnenkant of de buitenkant van de rol wil. Op de bestelpagina van Stickers op rol kun je bij rolafwikkeling aan de hand van de afbeeldingen zien hoe de stickers op de rol geplaatst worden.

Welke rolafwikkeling heb je nodig?

Welke rolafwikkeling je nodig hebt, hangt af van waar je de rollen voor wil gebruiken. Ga je ze in etiketteermachines gebruiken dan kan het zijn dat de stickers op een bepaalde manier op de rol geplaatst moeten worden. Informeer bij degene die de stickers gaat gebruiken hoe die ze op de rol wil hebben. Maakt het niet uit hoe de stickers op de rol zitten? Kijk dan wat je zelf handig vindt.

Diameter van de rol bepalen

Eerder was de diameter van de rol altijd hetzelfde. Nu kun je uit een aantal verschillende maten kiezen:
  • 76 millimeter (standaard);
  • 50 millimeter;
  • 40 millimeter;
  • 38 millimeter;
  • 25 millimeter.
Net als bij de rolafwikkeling kan het zijn dat je een bepaalde maat nodig hebt. Informeer hier naar als dat van toepassing is.

Vrije vorm ook mogelijk

Eerder waren stickers op rol alleen verkrijgbaar in vaste vormen, zoals rond, vierkant, ovaal en rechthoek. Nu is het ook mogelijk om vrije vorm stickers op rol te bestellen. Bij een vrije vorm sticker kun je zelf de vorm bepalen. In het bestand dat je aanlevert moet een snijlijn zitten. Op die snijlijn wordt je sticker gesneden. Doordat je zelf een snijlijn aanbrengt is elke vorm mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je de sticker bijvoorbeeld in dezelfde vorm kunt snijden als je logo. Je hebt dan geen grote stukken vinyl meer om het logo heen zitten. Dit kan mooier ogen. Wel heb je als je een vrije vorm sticker wil laten maken een vectorbestand nodig. Wat dat is, is uitgelegd in ons blog Wat is een vectorbestand?

Blijf op de hoogte

Stickers op rol kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Volgende week zullen we in ons blog daar aandacht besteden. Wil je bericht krijgen wanneer ons nieuwe blog online staat? Like dan onze Facebook-pagina of volg ons op Twitter of LinkedIn. Vorige week besteedden we aandacht aan de nieuwe materialen en lijmsoorten van onze stickers op rol. Wil je dit blog lezen? Ga dan naar Stickers op rol: nieuwe materialen en lijmsoorten.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD