close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Val op in het winkelschap met mooie productetiketten
 

Val op in het winkelschap met mooie productetiketten

 
etiektten op flessen
 
Wil je dat klanten jouw producten kopen en niet die van de concurrent? Zorg er dan voor dat je producten opvallen. Dit doe je onder andere met mooie productetiketten. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je die bij ons bestelt.
Wij leveren onze productetiketten standaard op rol. Wel zo makkelijk als je ze machinaal wil verwerken. Niet elke etiketteermachine is echter hetzelfde. Daarom kun je bij ons zelf de diameter van de rol bepalen en hoe de etiketten op de rol worden geplaatst. Wil je ze horizontaal of juist verticaal? Of juist aan de binnenkant van de rol in plaats van de buitenkant? Bij ons kun je uit meerdere opties kiezen.

Etiketten maken: materiaal kiezen

Wil je labels maken? Veel leveranciers bieden standaard materialen aan als wit papier en folie PP wit. Bij ons kun je echter ook folie PP transparant nemen. Of wil je nog iets luxueuzere etiketten? Neem dan papier zilver, papier goud of folie PP zilver. Houd er wel rekening mee dat papieren etiketten niet bestand zijn tegen water en de etiketten van folie PP wel.

Productetiketten: andere opties

Wij drukken onze productetiketten met full colour. Daardoor maakt het voor de prijs niet uit of je etiketten met een of meerdere kleuren wil laten maken. Ook kunnen wij dekwit toevoegen aan het drukproces. Dit is soms nodig bij niet witte ondergronden. Meer informatie hierover vind je op de pagina Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig?

Wat voor soort lijm wil je?

Ga je labels maken? Bij ons kun je ook kiezen wat voor soort lijm je wil. Wil je extra kleefkracht? Dan kun je kiezen uit sterke en extra sterke lijm. Wil je juist dat je productetiketten er makkelijk afgaan na gebruik van je product? Kies dan voor makkelijk verwijderbare lijm. Uiteraard hebben we ook de standaard lijm. Meer informatie over onze lijmsoorten vind je op de pagina Wat is het verschil tussen de verschillende lijmsoorten bij stickers op rol.

Afwijkende maat of vorm?

Wil je productetiketten in een afwijkende maat? Dat is bij ons geen probleem. Bovendien ben je bij ons nog steeds voordelig uit. Zo betaal je voor vierkante labels van bijvoorbeeld 52 bij 52 millimeter net zoveel als voor een standaardmaat van 50 bij 50 millimeter. Ook kun je naast standaardvormen als rond, vierkant, ovaal en rechthoek kiezen voor vrije vorm. Je kunt dan zelf de vorm bepalen.

Etiketten bestellen of meer info?

Productetiketten nodig? Ga naar het bestelformulier en plaats je order. Wil je liever een ander materiaal? Of wil je je etiketten los of op vel? Dan kun je bijvoorbeeld ook onze budgetstickers bestellen. Deze kun je ook gebruiken als productetiket. Hetzelfde geldt voor vinylstickers en papieren stickers. Wil je meer weten over het ontwerpen van etiketten? Lees dan ons blog Aandachtspunten bij het ontwerpen van etiketten. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD