close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Carnaval stickers bestellen: vijf tips
 

Carnaval stickers bestellen: vijf tips

 
plaatje van carnavalshoed
 
Van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari is het carnaval. Toch zijn de meeste verenigingen al druk bezig met de voorbereidingen. Heb je carnaval stickers nodig? Bij ons kun je ze gemakkelijk online bestellen. In dit blog vijf tips als je carnaval stickers wil bestellen.

Tip 1 Onze goedkoopste carnaval stickers

Ben je op zoek naar carnaval stickers tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan onze stickers op rol. Zo betaal je voor 1000 ronde stickers met een doorsnede van 50 millimeter gemaakt van papier semi gloss (wit) en de standaardlijmlaag 80,80 euro ex. btw. Moeten de stickers waterbestendig zijn? Bestel dan stickers op rol van folie PP wit met een standaardlijmlaag. Voor 82,59 ex. btw heb je 1000 stickers met een doorsnede van 50 millimeter. Andere materialen zijn mogelijk. Op het bestelformulier kun je de verschillende mogelijkheden zien.

Tip 2 Losse stickers: handig om uit te delen

Heb je liever losse stickers, omdat je ze uit wil delen? Dan kun je bijvoorbeeld ronde papieren stickers met een doorsnee van 45 millimeter nemen. (Je krijgt een vierkant velletje waarbij het rondje is uit gestanst.) Een ander alternatief is om ronde vinylstickers te bestellen met een doorsnee van 51 millimeter. (Tot en met 50 millimeter rond worden deze vinylstickers op vel geleverd.)

Tip 3 Stickers die makkelijk te verwijderen zijn

Na de carnaval zal je de stickers vaak weer willen verwijderen. Wij hebben verschillende stickers in ons assortiment die gemakkelijk te verwijderen zijn, zonder dat je er veel tijd mee kwijt bent of last hebt van lijmresten. Zo kun je bij stickers op rol kiezen voor verwijderbare lijm. Bij de papieren variant wordt de sticker na een maand permanent klevend. Bij folie PP blijven de stickers altijd gemakkelijk te verwijderen. We hebben ook lijmvrije stickers. Deze plakken niet met lijm aan de ondergrond. Daardoor zijn ze makkelijk aan te brengen én te verwijderen en kun je ze meerdere keren gebruiken. De lijmvrije stickers die we hebben zijn magneetstickers, statische stickers en de YUPO Tako.

Tip 4 Afwijkende vorm en maat ook mogelijk

Bij de meeste stickerleveranciers kun je alleen stickers in een standaardvormen en -maten bestellen. Wij leveren ook stickers in vrije vorm. Dat houdt in dat je zelf de vorm kunt bepalen. Dit doe je middels een snijlijn in het ontwerp van je sticker. In het blog Wat is een vrije vorm sticker? kun je meer lezen over dit type sticker. Bij ons betaal je in de meeste gevallen ook niets meer voor een sticker in een afwijkende maat. Zo kost bij stickers op rol een ronde sticker met een doorsnee van bijvoorbeeld 52 millimeter net zoveel als de standaardmaat van 50 millimeter.

Tip 5 Zelf gratis je ontwerp maken

Om stickers te maken heb je een ontwerp nodig. Heb je al een kant-en-klaar ontwerp? Dan kun je deze na het plaatsen en betalen van je bestelling uploaden via de website. Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je een bestand maken met onze gratis ontwerpmodule of deze maken met een grafisch programma. In ons blog Software om zelf stickers te ontwerpen hebben we een aantal grafische programma?€?s op een rij gezet die in de meeste gevallen gratis te gebruiken zijn. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of neem tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice via (0546) 539 877 of de chatfunctie op de website.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD