close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Ga je trouwen? Heb je ook aan bruiloft stickers gedacht? 4 tips
 

Ga je trouwen? Heb je ook aan bruiloft stickers gedacht? 4 tips

 
twee trouwringen
 
Aanstaande vrijdag is het alweer zestien jaar geleden dat koning Willem Alexander en koningin Máxima in het huwelijksbootje stapten. Heb je ook trouwplannen? In dit blog vier tips over hoe je stickers kunt gebruiken bij jullie bruiloft.

Tip 1: sluitzegels voor jullie trouwuitnodigingen

Stickers worden veel gebruikt als sluitzegels voor de enveloppen van de trouwuitnodigingen. Deze zijn vaak rond of in de vorm van een hartje. Wil je ook sluitzegels laten maken? Dan zijn onze stickers op rol een prima keuze. Deze stickers zijn in allerlei vormen verkrijgbaar, waaronder hartvormig. Wel moet je in dat geval een drukbestand aanleveren met een snijlijn. In het blog Wat is een vrije vorm sticker? staat daar meer over uitgelegd. Een ander voordeel van deze stickers is dat ze verkrijgbaar zijn met makkelijk verwijderbare lijm. Zo kunnen de ontvangers van je huwelijksuitnodigingen de envelop gemakkelijk open maken. Bovendien zijn deze stickers makkelijk aan te brengen omdat ze op een rol zitten.

Tip 2: verfraai jullie trouwauto met een sticker

Je kunt een mooie sticker laten maken voor op de trouwauto. Omdat de sticker er na afloop weer gemakkelijk vanaf gehaald moet kunnen worden, kun je het beste kiezen voor een lijmvrije sticker, deze plakken niet met lijm aan de ondergrond. Wil je de sticker op de auto zelf plakken? Kies dan voor een magneetsticker. Wil je een sticker op het raam plakken? Kies dan voor een transparante statische sticker. Een transparante statische sticker kan ook aan de plakzijde bedrukt worden. Daardoor kun je de sticker aan de binnenkant van het raam plakken terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet.

Tip 3: bedankjes personaliseren met stickers

De meeste mensen geven wel een bedankje aan hun gasten. Je kunt natuurlijk gaan voor standaard bedankjes als bruidssuiker of bedankkaartjes. Je kunt ook je eigen cadeautjes maken. Deze kun je dan met stickers personaliseren. Op het blog van StickerYou kwam ik een leuk idee tegen, namelijk een antikaterpakket. Een aantal suggesties om in dat pakket te doen zijn een flesje water, Ibuprofen, een eiwitreep en een pakje kauwgom of Tic Tac's. Dit pakket kun je opleuken met stickers in de stijl van je bruiloft. Vinylstickers zijn hier bijvoorbeeld geschikt voor. Behalve wit en transparant hebben we die ook in zilver (alleen bij stickers op rol).

Tip 4: maak stickers van jullie trouwfoto's

De meeste mensen laten trouwfoto's maken. Naast een trouwalbum kun je ook wat leuke foto?€?s op stickers laten drukken. Leuk om cadeau te geven als bedankje aan je gasten of leuk voor jezelf. Zo kun je bijvoorbeeld een collage maken die je ergens opplakt. Je kunt kiezen voor gewoon vinyl. Om de foto's mooi tot zijn recht te laten komen, kun je de stickers afwerken met een matte of glanzende laag, laminaat genoemd. Een ander leuk idee is om wat foto's af te drukken op magneetfolie. Plak ze op je koelkast en je kunt alle dagen nagenieten van jullie bijzondere dag. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD