close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Nu ook bij ons verkrijgbaar: laptopstickers
 

Nu ook bij ons verkrijgbaar: laptopstickers

 
een vrouw met een laptop op schoot met daarop een
 
Ben je uitgekeken op je saaie laptop? Dan hebben we goed nieuws. We verkopen nu ook laptopstickers. Wil je een laptopsticker bestellen? Dan heb je bij ons meerdere mogelijkheden. Welke dat zijn leggen we uit in dit blog.
Als je bij ons een lapstopsticker wil bestellen kun je kiezen uit twee materialen: vinyl en YUPO Tako. Vinyl wordt veel gebruikt voor stickers. Dit plakt met lijm aan de ondergrond en is geschikt voor permanent gebruik. Al blijft het ook dan mogelijk om de sticker weer te verwijderen. Wil je weten hoe? Lees dan ons blog Hoe verwijder je een sticker? Vinyl kan worden afgewerkt met een extra afwerklaag in de vorm van laminaat. Dit biedt extra bescherming, daarnaast geeft het je sticker een iets luxer uiterlijk. Bij ons kun je kiezen uit glanzend en mat laminaat.

Laptopsticker die makkelijk plakt

Een materiaal dat veel voor laptopstickers gebruikt wordt is YUPO Tako. Dit materiaal plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond. Dit heeft als voordeel dat het makkelijker te plakken is als vinyl. Zit de sticker niet helemaal goed? Dan kun je 'm er gewoon weer afhalen en een nieuwe poging doen. Ook heb je bij dit materiaal minder last van luchtbellen.

Andere voordelen van YUPO Tako

Doordat YUPO Tako niet met lijm aan de ondergrond plakt, heb je na verwijdering geen last van lijmresten. Ook zijn stickers van dit materiaal geschikt voor tijdelijk gebruik. Daarnaast kun je dit soort stickers meerdere keren gebruiken. Wil je een sticker van dit materiaal opnieuw opplakken, dan kun je de plakkant afwassen met water. Daarna plakt die weer net zo als de eerste keer.

Laptopstickers in allerlei maten

Omdat wij onze stickers snijden met behulp van een computer in plaats van stansen, zit je niet vast aan standaardmaten. Dat is handig aangezien niet elke laptop even groot is. Houd er bij het plaatsen van je bestelling wel rekening mee dat wij werken met millimeters en niet met centimeters. Heeft je laptop afgeronde hoeken? Ook dat is mogelijk. Kies in dat geval bij vormen voor vrije vorm. In het drukbestand dat je aanlevert, moet je een snijlijn toevoegen waarbij de hoeken zijn afgerond.

Een laptopsticker bestellen

Wij maken alle stickers op maat. Dit geldt ook als je een laptopsticker wil bestellen. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kun je zelf een ontwerp uploaden. Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je er ook een maken met onze ontwerpmodule. Deze optie kun je kiezen nadat je alle stappen in het bestelproces hebt doorlopen. Vragen? Neem contact met ons op. Wil je een laptopsticker bestellen? Vul het bestelformulier in.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD