close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Brouw je je eigen bier? Maak je eigen etiketten
 

Brouw je je eigen bier? Maak je eigen etiketten

 
verschillende bierflessen
 
Zelf bier brouwen is al een tijdje een trend. Er is zelfs een Open Nederlands Kampioenschappen Amateurbierbrouwen (ONK). Deze wedstrijd is speciaal voor thuisbrouwers. Brouw je je eigen bier, dan is het ook leuk om je flessen te voorzien van een mooi etiket. In dit blog vertellen we je meer over de mogelijkheden. Uiteraard zijn de etiketten ook geschikt voor professionele bierbrouwers.
Bij ons kun je zelfklevende etiketten maken voor je bierflesjes. Deze etiketten worden op een rol geleverd, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanbrengen. Ook passen de rollen in etiketteermachines, mocht je ze machinaal willen verwerken. Voor 84 euro ex. btw. heb je al 500 etiketten.

Materialen etiketten bierflesjes

Bij ons kun je etiketten maken van papier of folie PP. Papier is niet vochtbestendig, folie PP wel. Papier is leverbaar in wit, goud en zilver. Alle kleuren kunnen full colour bedrukt worden. Folie PP is leverbaar in wit, zilver en transparant. Deze materialen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten lijm. Wil je etiketten die makkelijk te verwijderen zijn, gebruik dan makkelijk verwijderbare lijm. Bij papier wordt deze lijm na een maand permanent klevend, bij folie PP blijven ze altijd makkelijk te verwijderen. Handig als je je flessen wilt hergebruiken en geen zin hebt om steeds lijmresten te verwijderen.

Andere opties bij onze etiketten

Bij ons kun je ook nog de diameter van de rol kiezen en in welke richting de etiketten op de rol geplaatst worden. Ga je de etiketten handmatig verwerken, dan maakt het niet uit wat je kiest. Ga je ze machinaal verwerken, dan wel. Op de pagina Stickers op rol kun je de verschillende opties zien. Heb je liever losse etiketten? Of zoek je een ander materiaal? Onze budgetstickers kun je ook als productetiketten gebruiken. Hetzelfde geldt voor onze papieren stickers en vinylstickers.

De maat en vorm van je etiket

Als je begint met het maken van je etiketten, kun je het beste beginnen met de maat. Een standaard bierflesje van 330 milliliter heeft een diameter van 60,4 millimeter. Toch is het altijd handig om je flessen even na te meten. Bij ons zijn maten met cijfers achter de komma niet mogelijk. Wel kan 60 of 61 millimeter. De hoogte kun je zelf bepalen. Behalve rechthoekige etiketten is het bij ons ook mogelijk om een aparte vorm te kiezen, bijvoorbeeld met een ronding erin. Als je dat wil, moet je bij vormen voor vrije vorm kiezen. Door middel van een snijlijn in het bestand geef je aan hoe je etiketten gesneden moeten worden.

Zelf een ontwerp maken

Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je deze met onze gratis ontwerpmodule maken. Deze optie kun je kiezen na het plaatsen en betalen van je bestelling. De ontwerpmodule kun je niet gebruiken als je je etiketten in een vrije vorm wilt hebben. Op internet zijn gratis programma's waar je dat wel mee kunt. Ook kun je een proefversies downloaden van programma's zoals Adobe Illustrator en CorelDraw. In ons blog Software om stickers te ontwerpen vind je daar meer informatie over. Wil je meer weten over het ontwerpen zelf? Lees dan het blog Aandachtspunten bij het ontwerpen van etiketten.

Meer weten? Etiketten bestellen?

Op de website van Brouwbroers.nl vind je een handleiding over hoe je bier moet brouwen. Wil je etiketten bestellen? Vul ons bestelformulier in. Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877.

©Foto Pexels.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD