Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 1
 

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 1

 
printscreen van onze stickersoorten
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. In dit artikel geven we een overzicht van aantal stickersoorten die wij hebben en waar je deze voor kunt gebruiken. Volgende week volgt dan een overzicht van de rest van de stickersoorten die wij hebben.

Raamstickers

Raamstickers, de naam zegt het al, zijn geschikt om op een raam te plakken. Als je een raamsticker bestelt, kun je kiezen uit wit en transparant vinyl. Daarnaast kun je bij Sticker.nl zelf kiezen of je de sticker aan de binnen- of buitenkant plakt. Zo hebben we raamstickers die je aan de binnenkant plakt, maar waar de afbeelding aan de buitenkant zichtbaar is. Ook hebben we raamstickers die aan beide kanten zichtbaar zijn.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn speciaal ontwikkeld om op de vloer te plakken. De stickers kunnen geleverd worden met een extra krachtige lijmlaag, waardoor die ook op vloeren met PE (polytheen) en PP (polypropeen) geplakt kunnen worden. Standaard hebben de vloerstickers een extra beschermlaag, laminaat genoemd. Bij vloerstickers bevat het laminaat een antisliplaag, zodat je veilig over de stickers heen kunt lopen.

Machinestickers

Machinestickers worden onder andere gebruikt om gereedschap en machines te identificeren. Omdat machinestickers aan allerlei invloeden worden bloot gesteld, zoals schoonmaakmiddelen, olie, water en (UV-)straling, krijgen ze standaard een laminaat. Hierdoor wordt de sticker goed beschermd. Daarnaast is deze sticker gemaakt van High Tack vinyl. Dit type vinyl heeft een extra krachtige lijmlaag, waardoor die ook op ondergronden geplakt kan worden die PE of PP bevatten.

Keuringsstickers

Keuringsstickers worden gebruikt om aan te geven dat gereedschap, machines, installaties en andere apparaten op tijd gekeurd zijn en wanneer deze weer gekeurd moeten worden. Bij ons kun je keuringsstickers krijgen gemaakt van ultra destructable vinyl. Mocht iemand de sticker proberen te verwijderen, dan brokkelt het materiaal af. Op die manier kun je controleren of er niet gefraudeerd wordt met het keuren.

Barcodestickers

De meest bekende barcodestickers zijn de stickers met streepjescode (EAN-code genoemd) in winkels. Verder worden ze gebruikt om serienummers op te printen. Een code die je tegenwoordig ook steeds vaker ziet is de QR-code. Als je deze code scant met een speciale app krijg je meer informatie over een bepaald product of dienst.

Doming stickers

Doming stickers hebben een transparante epoxyharslaag van enkele millimeters. Daardoor krijg je een soort 3D-effect. Door de harslaag heeft de sticker een krachtige en exclusieve uitstraling. Daarom wordt dit type veel gebruikt als reclamemiddel of logosticker. Door de chique en robuuste uitstraling worden doming stickers ook wel de koning onder de stickers genoemd.

Meer weten of een sticker bestellen?

Meer informatie over de genoemde stickersoorten vind je op de pagina Assortiment. Via die link kun je ook een van de genoemde stickers bestellen. Volgende week behandelen we de rest van de speciale stickersoorten die we hebben. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877. Kun je hetgeen je zoekt niet vinden op onze website? Neem dan ook contact met ons op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

Deel 2 is inmiddels ook gepubliceerd. Lees deel 2.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD