Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Ons assortiment - Ondergronden (deel 2)
 

Ons assortiment - Ondergronden (deel 2)

 
Bij Sticker.nl hebben we een uitgebreid assortiment. Laatst hebben we onze stickersoorten al belicht. Deze week besteden we aandacht aan stickers voor bepaalde ondergronden. Hieronder zie je welke dat zijn. In dit blog geven we daar meer uitleg over. Binnenkort besteden we in een blog aandacht aan stickers voor bepaalde toepassingen.
Assortiment ondergronden

Autostickers

Autostickers zijn handig als je reclame wilt maken. Wij kunnen stickers leveren voor de binnen- of buitenkant van je autoraam. Hier raden wij een transparant vinyl of statisch vinyl transparant voor aan. Dit zorgt ervoor dat je zicht niet wordt beperkt. Ook kun je op een autoraam snijteksten plakken. Op je auto zelf kun je een vinylsticker of een magneetsticker (mits de ondergrond ijzer, staal, kobalt of nikkel bevat) plakken. Het voordeel van magneetstickers is dat deze niet met lijm aan de ondergrond plakken, dus je kunt zulke stickers gemakkelijk weer verwijderen. Zoek je een luxe sticker voor op de auto? Dan is een doming sticker een optie. Meer informatie vind je op de productpagina Autostickers.

Bootstickers

Bootstickers worden voor veel doeleinden gebruikt. Als je je naam en/of haven op je boot wilt hebben is de makkelijkste manier met stickers. Voor boten die korter zijn dan 20 meter en sneller kan varen dan 20 kilometer per uur geldt er een wet. Van de RDW krijg je een registratieteken> Deze moet aan beide kanten van de boot goed zichtbaar zijn en mag niet loslaten. Daarom kan je het best gaan voor stickers gemaakt van high tack vinyl. Deze vinylsoort heeft een extra krachtige lijm, die niet zomaar loslaat. Als je met een zeilboot meedoet aan wedstrijden, heb je vaak een zeilnummer nodig. Daarnaast moet je een naam vermelden op je zeilboot als deze langer is dan 7 meter. Ook dit soort stickers kun je bij ons bestellen. Meer informatie vind je in het blog Wij leveren ook allerlei soorten bootstickers.

Deurstickers

Deurstickers zijn leuk om een deur te verfraaien. Ook kun je ze gebruiken om informatie te geven, bijvoorbeeld over je openingstijden. Per soort deur is er een ander soort sticker nodig. Zo heb je bij een glazen deur de keus uit statisch vinyl (voor een korte periode) en gewoon vinyl (voor een langere periode). Bij een metalen deur moet je opletten van welk metaal het is. Bevat het ijzer, kobalt, nikkel of staal? Dan kan je magneetfolie gebruiken. Voor aluminium kan je het beste high tack vinyl gebruiken. Bij een houten deur is er niet altijd de mogelijkheid om een sticker op te plakken. Bij geschilderd en gelakt hout is het geen probleem. Hier kan je vinylstickers opplakken. Bij ruw hout wordt het lastig, want hoe ruwer het hout, hoe minder goed een sticker blijft plakken. Voor meer informatie over deze stickers zie het blog We hebben een nieuw product: deurstickers.

Laptopstickers

Laptopstickers zijn leuk om je laptop mee op te vrolijken. Hierbij kan je kiezen uit drie verschillende materialen: wit en transparant vinyl en YUPO Tako. Vinyl wordt veel gebruikt voor stickers. Dit plakt met lijm aan de ondergrond en is geschikt voor permanent gebruik. Vinyl kan worden afgewerkt met een afwerklaag in de vorm van laminaat. YUPO Tako plakt zich met kleine zuignapjes aan de ondergrond. Dit materiaal is makkelijk te verwijderen. Zit de sticker niet goed, dan kan je hem gemakkelijk eraf halen en anders opplakken. Wil je dit materiaal opnieuw gebruiken, dan kan je de plakkant afwassen met water. Daarna plakt die weer zoals de eerste keer. Meer informatie vind je in het blog Nu ook bij ons verkrijgbaar: laptopstickers.

Muurstickers

Muurstickers zijn geschikt om je muur op te vrolijken. Ook worden ze bedrijfsmatig veel gebruikt. In verpleeghuizen worden deze stickers bijvoorbeeld gebruikt om het wat huiselijker te maken. Thuis kunnen ze ook gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld op de kinderkamer. Voor in de woonkamer staat dit ook fraai, omdat je heel gemakkelijk een andere uitstraling aan je interieur kan geven. Bij muurstickers heb je de keuze uit drie verschillende materialen: wit vinyl en transparant vinyl en high tack vinyl. Wit vinyl is vrijwel hetzelfde als high tack vinyl, alleen is de lijmlaag van high tack vinyl sterker en wordt dit materiaal altijd afgewerkt met een laminaat. Hierbij heb je de keuze uit glanzend of mat. Meer informatie vind je in het Maak je eigen muursticker.

Raamstickers

Raamstickers zijn een mooi middel om als winkelier een actie onder de aandacht te brengen. Ook als particulier is het leuk om raamstickers te bestellen. Dit kun je doen voor bijvoorbeeld een bepaalde feestdag. Ook kunnen deze stickers helpen om inkijk tegen gaan. Bij ons kan dit in een vrije vorm en met bijvoorbeeld je eigen foto. Als je voor een raamsticker kiest, kun je kiezen uit vijf materialen: wit en transparant vinyl, statisch vinyl wit en transparant en YUPO Tako. Ook kun je zelf beslissen of je de sticker aan de binnen of buitenkant van het raam plakt. Ook is het mogelijk om de sticker aan de binnenkant te plakken, maar dat je de afbeelding aan de buitenkant ziet. Ook verkopen we dubbelzijdige raamstickers. Meer informatie vind je in de blogs Wat kun je bedrijfsmatig met raamfolie en raamstickers? en Leuk je woning op met raamfolie of raamstickers.

Tegelstickers

Tegelstickers zijn erg handig om je tegels op te vrolijken. Ben je je tegels zat? Plak er tegelstickers op! Dit scheelt grote kosten voor een verbouwing. Deze stickers zijn te verkrijgen in high tack vinyl. Dit is vinyl met een extra sterkte lijmlaag. Ook wordt dit materiaal altijd afgewerkt met een laminaat. Dit is bij tegelstickers nodig, omdat je ze schoon wilt kunnen maken. Je kunt ervoor kiezen om stickers te bestellen die even groot zijn als je tegels. Deze optie wordt het meest toegepast. Ook is het mogelijk om een lange baan te bestellen en die over meerdere tegels te plakken. Dit kan handig zijn bij kleine tegeltjes. Let er wel op dat je de baan er goed strak opplakt. Meer informatie vind je in het blog Nieuw in ons assortiment: tegelstickers.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn ideaal om de aandacht te trekken. Veel mensen kijken naar beneden als ze lopen. Als je dan vloerstickers gebruikt, val je extra op. Deze stickers zijn te verkrijgen in drie verschillende materialen: wit en transparant vinyl en high tack vinyl. Vloerstickers worden altijd afwerkt met een vloerlaminaat. Dat is een laminaat dat ook een antisliplaag bevat. Zo voorkom je dat mensen uitglijden over jouw sticker. Onze vloerstickers zijn alleen voor binnen. Ze zijn handig om bijvoorbeeld de weg te wijzen in het ziekenhuis of bibliotheek. Maar ook in huis zijn deze stickers erg leuk, bijvoorbeeld om mede te delen dat iemand zijn schoenen uit moet doen bij de voordeur. Meer informatie vind je in de blogs Hoe zet je vloerstickers in voor je dagelijkse business? en Wat vloerstickers voor jouw huis kunnen doen.

Meer weten of stickers bestellen?

Een overzicht van al onze stickersoorten vind je onder de pagina Assortiment. Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Staat de sticker die jij zoekt niet op onze website? Neem dan ook contact met ons op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

Andere blogs

Er zijn drie delen van deze blog. Deel 1 gaat over onze stickersoorten. Heb je dat deel gemist? Lees hier het blog Ons assortiment - Stickersoorten (deel 1). Deel 3 gaat over stickertoepassingen. Dit blog staat inmiddels ook online: Ons assortiment - Stickertoepassingen (deel 3). Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen