Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Gebruik promotie stickers om reclame te maken
 

Gebruik promotie stickers om reclame te maken

 
 
Wil je je bedrijf promoten? Of een product, dienst of activiteit? Dan kun je op verschillende manieren reclame maken. Een van de mogelijkheden is door promotie stickers weg te geven aan klanten en relaties. Als zij de stickers ergens opplakken, maken ze reclame voor jou. Wat zijn promotie stickers? En waar moet je op letten als je promotie stickers bestelt? Hieronder leggen we het uit.
 
Promotie stickers, ook wel promotionele stickers genoemd, zijn in wezen hetzelfde als gewone stickers. Je kunt dus elk soort sticker gebruiken als promotie sticker. Wij merken echter dat de meeste mensen die promotie stickers bestellen vaak kiezen voor de goedkopere varianten. Dit is ook wel logisch. Want je weet natuurlijk niet of mensen je sticker opplakken of dat die in de prullenbak of bureaula belandt.

Welke sticker is geschikt als promotie sticker?

Omdat je niet weet waar mensen je promotie stickers opplakken, is het in de meeste gevallen niet zinvol om een raamsticker te gebruiken. Deze stickers zijn namelijk alleen geschikt om ?€? de naam zegt het al ?€? op een raam te plakken. Een magneetsticker zou nog wel kunnen, omdat je die onder andere op een koelkast, metalen archiefkast of auto kunt plakken. Toch beperk je ook daarmee de mogelijkheden. Vandaar dat de meeste mensen voor vinyl stickers kiezen.

Mogelijkheden promotionele sticker

Als je een vinyl sticker bestelt, kun je kiezen uit wit en transparant vinyl. Je kunt je sticker in verschillende vormen bestellen:
  • vierkant;
  • rond;
  • rechthoek;
  • ovaal;
  • vrije vorm.
Onze ervaring is dat de vrije vorm niet veel wordt gebruikt als promotie sticker. Zou je dat toch willen? Ga naar het bestelformulier van de vrije vorm sticker en plaats je bestelling. Het formaat van je sticker kun je ook zelf aangeven. Let er wel op dat deze in millimeters aangegeven moet worden.

Je eigen promotie sticker maken

Als je al een afbeelding hebt die geschikt is om op een sticker te drukken, dan kun je meteen je bestelling plaatsen via de pagina promotionele stickers. Op die pagina vind je ook meer informatie over promotionele stickers. Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je deze maken met onze ontwerpmodule. Vragen? Dan kun je een e-mail sturen. Wil je liever telefonisch contact? Op werkdagen zijn we tussen 8.00-17.00 uur te bereiken op (0546) 539 877.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD