Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Gebruik promotie stickers om reclame te maken
 

Gebruik promotie stickers om reclame te maken

 
Wil je je bedrijf promoten? Of een product, dienst of evenement? Dan zijn er verschillende vormen van promotie die je kunt toepassen. Een van de mogelijkheden is door promotie stickers weg te geven aan klanten en/of relaties. Als zij de stickers ergens opplakken, maken ze reclame voor jou. Wat zijn promotie stickers? En waar moet je op letten als je promotie stickers bestelt? Hieronder leggen we het uit.
Promotie stickers, ook wel promotionele stickers genoemd, zijn in wezen hetzelfde als gewone stickers. Je kunt dus elk soort sticker gebruiken als promotie stickers. Wij merken echter dat de meeste mensen die promotie stickers bestellen vaak kiezen voor vinyl stickers. Dat komt omdat dat goedkope stickers zijn vergeleken met andere stickersoorten. Bestel je dan ook nog een standaardmaat, dan ben je helemaal voordelig uit. Papier is ook niet duur, maar is niet bestand tegen water. Vandaar dat papieren stickers niet geschikt zijn voor buiten.
magneetsticker op auto

Mogelijkheden promotie stickers

De meeste bedrijven en organisaties kiezen voor goedkope promotie stickers, omdat je van te voren niet weet of de mensen aan wie je een sticker hebt gegeven deze gaan opplakken of dat je sticker in de prullenbak of een bureaula belandt. Heb je een iets ruimer budget? Dan zou je ook een van onze apartere materialen kunnen kiezen. Zo zijn magneetstickers ook erg leuk als promotie stickers. Deze kun je onder andere op een koelkast, metalen archiefkast of auto kunt plakken.

Trek de aandacht met een opvallende sticker

Het voordeel van een ander soort materiaal of een bijzondere afwerking is dat je promotie stickers meer opvallen. Dit is bijvoorbeeld van belang als je op een beurs of evenement staat waar meerdere bedrijven en organisaties stickers weggeven. Wil je aparte stickers maken? Op de pagina Assortiment vind je een overzicht van alle stickers die wij kunnen drukken. Een stickersoort die er echt uitspringt zijn doming stickers. Door de driedimensionale laag waarmee deze stickers worden afgewerkt hebben ze een exclusieve uitstraling. Vandaar dat deze stickers ook veel voor promotiedoeleinden worden gebruikt.

Vrije vorm stickers

Je kunt ook op andere manieren eruit springen. Zo kun je bij ons ook stickers in een eigen gekozen vorm laten maken, zoals op de foto hiernaast. Als je dat wilt, moet je bij vormen kiezen voor vrije vorm. Je kunt je ook onderscheiden met een opvallend design. Ga je zelf het ontwerp maken? Dan zijn de blogs Het gebruik van kleuren in je stickerontwerp en De typografie van je sticker interessant om te lezen.
vrije vorm sticker

Meer weten over promotionele stickers?

In het blog Stickers zijn een effectief marketingmiddel kun je lezen waarom het een goed idee is om stickers te gebruiken voor promotiedoeleinden. In dat blog vertellen we ook meer over wat je op promotie stickers kunt drukken en waar je nog meer op moet letten. Stickers kun je niet alleen gebruiken om reclame te maken, maar je kunt er ook je mening over een bepaald onderwerp kenbaar mee maken. Meer informatie daarover vind je in het blog Protesteren met stickers.

Je eigen promotie stickers maken

Als je al een afbeelding hebt die geschikt is om op een sticker te drukken, kun je meteen je bestelling plaatsen via de pagina Promotie stickers. Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je deze maken met onze gratis ontwerpmodule. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl. Wil je liever telefonisch contact? Op werkdagen zijn we tussen 8.00-17.00 uur te bereiken op (0546) 539 877.

©Foto: Sticker.nl/Unsplash
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen