Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Bestel naamstickers voor op de spullen van je kinderen
 

Bestel naamstickers voor op de spullen van je kinderen

 
een stapel schriftjes met daarop een sticker
 
Hoewel een deel van Nederland net zomervakantie heeft, hebben anderen er al weer een paar weken op zitten. Tijd dus om even stil te staan bij het nieuwe schooljaar. Want over een paar weken heeft je kind weer allerlei schoolspullen nodig. Wil je voorkomen dat deze zoekraken? Bestel dan naamstickers.
Naamstickers kun je voor allerlei schoolspullen gebruiken: boeken, schriften, rekenmachine, multomappen, et cetera. Overigens zijn naamstickers niet alleen handig voor middelbare scholieren. Ook als je kind naar het basisonderwijs gaat, kunnen naamstickers handig zijn. Denk aan drinkbekers, broodtrommels, gymspullen en schooltas. Naamstickers kunnen ook makkelijk zijn als je kind naar de crèche, buitenschoolse opvang, sport of muziekles gaat.

Onze naamstickers

Wil je naamstickers bestellen? Dan heb je bij ons de keus uit papier of folie PP (lijkt op vinyl, maar bevat geen pvc). We hebben de volgende kleuren papier: wit, zilver en goud. Folie PP is verkrijgbaar in wit, zilver en transparant. De stickers zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Wil je een afwijkende vorm? Kies dan voor vrije vorm. Dan kun je zelf de vorm van je sticker bepalen. Onze naamstickers worden op een rol geleverd.

Aandachtspunt naamstickers bestellen

Als je naamstickers gaat bestellen, moet je er rekening mee houden dat papieren stickers niet bestand zijn tegen water. In de meeste gevallen is dat geen probleem. Wil je echter naamstickers plakken op broodtrommels en drinkbekers? Dan kun je beter folie PP nemen. Dat is wel bestand tegen water. Zoek je stickers die tegen allerlei invloeden van buitenaf kunnen? Dan kun je het beste vinylstickers bestellen. Deze kunnen worden afgewerkt met een laminaat. Daardoor zijn ze ook bestand tegen agressieve stoffen, zoals alcohol en dergelijke.

Naamstickers bestellen?

Wil je gewone naamstickers bestellen? Vul het bestelformulier in. Wil je vinylstickers met laminaat bestellen? Kies op de pagina Assortiment welke vorm je wil en klik dan op outdoor en vul het formulier in. Houd er rekening mee dat de standaard levertijd zes werkdagen is. Bestel je stickers daarom op tijd.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD