Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Ook verkrijgbaar bij ons: spaarzegels
 

Ook verkrijgbaar bij ons: spaarzegels

 
voorbeeld van meerdere spaarzegels
 
Wij leveren diverse soorten stickers. Zo kun je bij ons ook terecht voor spaarzegels. Standaard leveren wij die op rol. Wel net zo makkelijk. Meer informatie over onze spaarzegels vind je in dit blog.
Veel bedrijven houden spaaracties. Niet zo gek, want een goede spaaractie zorgt voor meer omzet en klanten. Vooral sparen voor huishoudelijke artikelen, zoals handdoeken, pannen, bestek en glazen, is populair. Acties gericht op kinderen werken ook erg goed, aangezien bijna alle ouders naar hun kinderen luisteren als het om spaaracties gaat. Een van de redenen waarom we graag sparen is dat we gek zijn op gratis spullen. Of een actie een succes wordt hangt af van meerdere factoren. Het lijkt een dooddoener, maar het is belangrijk dat de actie goed is afgestemd op de doelgroep. Meer weten over het succes van spaaracties? Lees het blog dat we hier eerder over schreven.

Spaarzegels bestellen

Bij veel spaaracties wordt er gebruik gemaakt van spaarzegels. Zoek je een leverancier die deze kan leveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat elke sticker bij ons maatwerk is, maakt het niet uit wat voor type zegeltjes je nodig hebt. Ook voor koopzegels en actiezegels kun je bij ons terecht. Wil je spaarzegels bestellen? Vul het bestelformulier in. Daarna kun je je bestelling betalen en je bestand uploaden.

Mogelijkheden spaarzegels

Doordat wij de spaarzegels op een rol leveren, kan de kassamedewerker heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid meegeven. En klanten hebben niet allemaal losse zegels in hun portemonnee. Meestal wordt als materiaal wit papier gebruikt dat in full colour wordt gedrukt. Wij kunnen echter ook zegels leveren op goud en zilver papier of folie PP in wit, transparant en zilver. Daarnaast kun je bij ons ook zelf bepalen hoe de zegels op de rol geplaatst zijn en wat de diameter van de rol is. Welke mogelijkheden je allemaal hebt, vind je op de pagina Spaarzegels. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD