Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Bestel de naamstickers voor je kinderen op tijd
 

Bestel de naamstickers voor je kinderen op tijd

 
voorbeelden van naamstickers
 
In regio Noord hebben de kinderen en jongeren net zomervakantie gekregen. In andere regio's hebben ze er al twee of drie weken vakantie opzitten. Volgens een gezegde vliegt de tijd zo voorbij als je het leuk hebt. Daarom is het belangrijk om nu al even stil te staan bij het nieuwe schooljaar. Heb je nog naamstickers nodig voor de schoolspullen van je kinderen? Wacht dan niet te lang met bestellen.
Voor de schoolspullen van je kinderen zijn vooral naamstickers belangrijk. Welke leeftijd je kind ook heeft, er zijn altijd wel spullen die het op school nodig heeft. Voor de basisschool gaat het vaak om broodtrommels, drinkbekers, rugtas en gymspullen. Gaat je kind naar de buitenschoolse opvang? Of zit het op een sport of muziekles? Ook dan kunnen stickers met naam een uitkomst zijn.

Naamstickers voor middelbare scholieren

Je zou denken dat als je kind naar de middelbare school gaat het inmiddels wel op zijn spullen kan passen. Niets is minder waar. Juist pubers raken veel spullen kwijt. Laat niet alleen naamstickers maken voor spullen zoals schoolboeken, schriften, rekenmachine, regenpak en gymspullen. Op die leeftijd krijgen de meeste jongeren een mobiele telefoon. En op steeds meer scholen wordt er met een tablet gewerkt in plaats van schoolboeken. Juist bij dat soort dure dingen, wil je niet dat ze kwijtraken.

Materialen naamstickers kind

Ga je naamstickers maken? Bij ons heb je de keus uit verschillende materialen:
  • Papier in de kleuren wit, neongeel, neonrood, zilver en goud.
  • Wit en transparant vinyl.
  • Folie PP in wit, transparant en zilver.
  • High tack vinyl.
  • Ultra desctructable.
High tack vinyl is grotendeels gelijk aan wit vinyl. Er zijn twee verschillen. High tack vinyl heeft een krachtigere lijmlaag, waardoor stickers van dit materiaal nog beter blijven zitten. Ook wordt het standaard afgewerkt met een laminaat. Folie PP en sommige kleuren papier kunnen worden afgewerkt met een sterke lijmlaag of juist een makkelijk verwijderbare lijmlaag.

Aandachtspunten naamstickers maken

Papieren stickers zijn niet bestand tegen water. Vinyl, high tack vinyl en folie PP wel. Vinyl kan worden afgewerkt met een laminaat. Dat is aan te raden als drinkbekers en broodtrommels in de vaatwasser gaan. Ook voor mobiele telefoons en tablets kan een laminaat handig zijn. Je handen scheiden namelijk stoffen af die de print kunnen aantasten. Daarnaast stoppen veel mensen hun mobiele telefoon in hun broekzak. Dat schuurt. Ook dit kan de print aantasten. Een deel van de stickers kan op rol worden geleverd. De rest wordt los of op vel geleverd. Dit is afhankelijk van de maat.

Levertijden van onze stickers met naam

Voor de meeste stickers geldt een levertijd van zes werkdagen. Deze termijn gaat in op moment dat je bestelling betaald is en je je drukbestand hebt aangeleverd en goedgekeurd. Dit moet voor 12 uur 's middags gebeurd zijn, anders komt er nog een werkdag bij. We hebben wel een spoedlevering van vier werkdagen en een expresslevering van twee werkdagen. Dit is echter niet bij alle stickersoorten mogelijk. Bovendien betaal je daar extra voor. Wacht daarom niet te lang met naamstickers bestellen.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD