Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Keuringsstickers | Stickers op rol | Sticker.nl
 

Ook voor keuringsstickers kun je bij ons terecht

 
keuringsstickers
 
Uit veiligheidsoverwegingen moeten machines, apparaten en gereedschap regelmatig gekeurd worden. Ook voorkomt tijdig keuren in veel gevallen het plotseling uitvallen van apparatuur. Na het keuren moet er een keuringssticker opgeplakt worden, zodat iedereen kan zien dat het keuren gebeurd is en wanneer het opnieuw moet gebeuren. Ben je op zoek naar keuringsstickers? Bestel ze gemakkelijk online.
Als je bij ons een keuringssticker bestelt kun je uit vier verschillende materialen kiezen:
  • ultra destructable;
  • wit vinyl;
  • high tack vinyl (ook wel hi tack genoemd);
  • folie PP wit.

Eigenschappen van onze keuringsstickers

Een materiaal dat zeer geschikt is voor keuringsstickers is ultra destructable. Dit materiaal gaat namelijk afbrokkelen op moment dat je het probeert te verwijderen. Daardoor kun je gelijk zien of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Vandaar dat dit materiaal ook zeer geschikt is voor andere doeleinden waarbij niet gefraudeerd mag worden, zoals garantiezegels en tolheffingsstickers. Deze stickersoort wordt op vel geleverd. Als je stickers van dit materiaal wilt verwijderen, moet je deze - net als verf - er echt afkrabben.

Alternatief: wit vinyl en high tack vinyl

Wil je voor je keuringsstickers liever een materiaal dat je makkelijker kunt verwijderen, dan kun je ook wit vinyl of high tack vinyl nemen. High tack vinyl is ook wit, maar heeft een krachtigere lijmlaag dan wit vinyl. Daardoor hechten deze stickers ook op ondergronden waar gewoon vinyl niet op blijft zitten. High tack vinyl wordt ook altijd afgewerkt met een laminaat, zodat de print extra beschermd wordt. Hierdoor kunnen deze stickers tegen een extra stootje, waardoor ze ook geschikt zijn voor de zware omstandigheden op de bouw of in een fabriek.

Stickers op rol als keuringssticker

Onze stickers op rol zijn ook geschikt als keuringsstickers. Wel moet je dan als materiaal folie PP kiezen. Dit materiaal is verkrijgbaar met een standaard en een sterke lijmlaag. De sterke lijmlaag is vergelijkbaar met die van high tack vinyl. Stickers op rol hebben verschillende voordelen. In het blog 6 voordelen van stickers op rol kun je hier meer over lezen.

Keuringsplicht gereedschap en apparatuur

Bij het verplicht keuren van apparatuur denken de meeste mensen alleen aan het gereedschap dat op de bouw wordt gebruikt. Echter ook in bejaardentehuizen, ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden, hotels en op kantoor moeten spullen met regelmaat gekeurd worden. Je kunt de keuring zelf doen als je daartoe bevoegd bent of door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. Heb je keuringsstickers nodig? Vul het bestelformulier in. Bij ons worden alle stickers op maat gemaakt, dus je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je bedrijfslogo of andere informatie toe te voegen aan je keuringssticker. He je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD