close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Bij ons kun je uit meerdere soorten lijm kiezen
 

Bij ons kun je uit meerdere soorten lijm kiezen

 
tube lijm
 
Wil je een sticker laten maken? Dan kun je bij ons bij een aantal stickersoorten uit verschillende type lijm kiezen. In dit blog vertellen we welke dat zijn en wat de voordelen daarvan zijn. Daarnaast hebben we nog een aantal andere mogelijkheden, zoals lijmvrije stickers, ultra destructable en grijze belijming. Ook daarover lees je meer in dit blog.
De meeste stickers worden geleverd met een standaard lijmlaag. Bestel je stickers van wit vinyl dan kun je ook stickers met sterke lijm bestellen. Dat wordt high tack vinyl genoemd. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt voor machinestickers en wordt altijd afgewerkt met een laminaat. Het voordeel van dit materiaal is dat het beter plakt en daardoor ook blijft zitten op ondergronden die lastig te beplakken zijn, zoals hout en bepaalde soorten kunststof.

Lijmsoorten stickers op rol

Laat je stickers op rol maken, dan kun je uit drie verschillende lijmsoorten kiezen:
  • standaard;
  • sterk;
  • makkelijk verwijderbaar.
De standaard en makkelijk verwijderbare lijmlaag zijn op waterbasis. De sterke lijmlaag is op rubberbasis. Daardoor plakt die beter. De makkelijk verwijderbare lijmlaag wordt bij de papieren variant van stickers op rol na een maand permanent klevend. Bij folie PP blijft de lijm makkelijk verwijderbaar. Daardoor kun je deze stickers eraf halen zonder dat je last hebt van lijmresten. Dit kan handig zijn als de stickers maar voor tijdelijk gebruik zijn, zoals een etiket op een bierflesje.

Makkelijk verwijderbare lijm

Makkelijk verwijderbare lijm is ook handig als je bijvoorbeeld een kortingssticker of prijssticker op een product wil plakken. De koper kan dan na de aankoop de sticker er gemakkelijk afhalen. Niets is namelijk frustrerender dan een sticker die er niet af wil of die een dikke lijmvlek achterlaat. Niet alle materialen van stickers op rol zijn mogelijk met alle lijmsoorten. Zo is folie PP transparant alleen leverbaar met een standaard lijmlaag. Op het bestelformulier van stickers op rol kun je zien welke lijmsoorten leverbaar zijn bij welk materiaal. Heb je te maken met een sticker of lijm die er niet af wil? Lees ons blog Hoe verwijder je een sticker? en/of het blog Hoe verwijder je lijmresten?

Overige mogelijkheden

Behalve bovenstaande keuzes hebben we nog meer mogelijkheden. Zo hebben we lijmvrije stickers. De drie lijmvrije stickers die wij hebben zijn: Het voordeel van deze stickers is dat ze niet alleen geen lijmresten achterlaten na verwijdering, maar dat je ze ook meerdere keren kunt gebruiken. Een ander materiaal dat we hebben is ultra destructable. Dit materiaal gaat afbrokkelen als je de sticker probeert te verwijderen. Daarom wordt dit materiaal onder andere gebruikt voor toepassingen waarbij niet gefraudeerd mag worden, zoals keuringen van gereedschap en andere apparatuur.

Stickers met grijze lijm

Stickerlijm is meestal transparant. Dit levert normaal geen problemen op. Soms kan het gebeuren dat de ondergrond iets doorschijnt. Bijvoorbeeld als die erg donker is. Of als je een sticker met tekst over een bestaande tekst wil plakken. In die gevallen raden we grijze belijming aan. Dit is even duur als transparante lijm, maar je moet het wel apart aangeven. Dat kun je doen door dit te vermelden in het opmerkingenveld tijdens het bestellen. Of stuur een e-mail naar info@sticker.nl. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken voor andere vragen en opmerkingen.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD