close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers op rol direct te bestellen via de website
 

Stickers op rol direct te bestellen via de website

 
 
Voorheen was het niet mogelijk om stickers op rol direct via de website te bestellen. Deze waren alleen op aanvraag beschikbaar. Sinds kort is het wel mogelijk om ze direct te bestellen. Meer informatie daarover lees je hieronder.
 
Als je direct stickers op rol wilt bestellen, kun je kiezen uit een aantal vaste formaten. Welke formaten dat zijn, hangt af van de vorm die je kiest. Op het bestelformulier vind je de formaten die mogelijk zijn. Wil je een ander formaat? Dan is de prijs op aanvraag. Vul het bestelformulier in en je wordt automatisch doorgestuurd naar het offerteformulier. Vul dat formulier in en je krijgt van ons een offerte opgestuurd via de e-mail.

Opties stickers op rol

Als je bij ons stickers op rol bestelt, dan worden deze standaard op wit vinyl en in full colour gedrukt. De stickers worden horizontaal aan de buitenkant van de rol geplaatst. Wil je een ander materiaal? Of wil je je stickers in een, twee of drie kleuren? Vraag dan een offerte aan. Als je de stickers op een andere manier op de rol geplaatst wilt hebben, kun je ook een offerte aanvragen. Geef in alle gevallen op het offerteformulier duidelijk aan wat je wensen zijn.

Oplage stickers op rol

Op de website hebben wij aangegeven wat de prijs per hoeveelheid is. Het minimale aantal dat je direct via de website kunt bestellen is 1000 stuks. Deze aantallen gaan steeds met 1000 omhoog tot maximaal 10.000 stuks. Wil je meer of minder stickers? Vraag dan een offerte aan.

Levertijden stickers op rol

Als je de stickers op rol via de website bestelt, dan is de levertijd 8 werkdagen. Dit is iets langer dan onze normale levertijd (6 werkdagen). Dat komt omdat het meer tijd kost om stickers op rol te maken. Een spoedlevering (4 werkdagen) en een express levering (1 à 2 werkdagen) is daarom niet mogelijk. De levertijd geldt vanaf het moment dat je bestelling betaald is en het drukbestand aangeleverd en akkoord bevonden is. Dit alles moet voor 12.00 uur ’s middags gebeurd zijn, anders komt er een dag bij. Heb je een offerte aangevraagd omdat je specifieke wensen hebt? Dan kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je je bestelling in huis hebt. In de offerte staat de verwachte levertijd aangeven.

Etiketten op rol

Stickers op rol, ook wel etiketten op rol genoemd, worden veel gebruikt om prijzen of informatie over een product aan te geven. Ze worden daarom veel in winkels gebruikt. Het voordeel van stickers op rol is dat de rollen in dispensers en etiketteermachines passen. Daardoor zijn ze gemakkelijk aan te brengen. Wat handig is als je grote hoeveelheden stickers of etiketten op je producten moet aanbrengen. Meer informatie over onze stickers op rol vind je op de bestelpagina Stickers op rol.

Onze stickers op rol zijn in prijs verlaagd. Ook zijn de levertijden verkort. Kijk voor meer informatie op Stickers op rol in prijs verlaagd en sneller leverbaar. Wil je op de hoogte blijven van prijsverlagingen en ander nieuws? Like dan onze Facebook-pagina. Op die manier ben je altijd op de hoogte als er iets verandert in ons aanbod.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD