close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers op rol zijn handig voor spaaracties
 

Stickers op rol zijn handig voor spaaracties

 
Veel winkeliers houden spaaracties om klanten aan zich te binden. In het verleden werden daar vaak zegeltjes voor gebruikt. Tegenwoordig zie je dat steeds meer winkeliers overstappen op stickers, omdat je deze gemakkelijker kunt opplakken. Wil je stickers voor een spaaractie bestellen? Bestel stickers op rol.
Als je stickers wil laten maken voor een spaaractie kun je bijvoorbeeld ronde of vierkante stickertjes bestellen van papier of vinyl. Deze worden echter los of op vel geleverd. Dit is afhankelijk van de maat. Dit is echter niet handig. Vandaar dat wij spaarzegels altijd op rol leveren. De caissière kan gemakkelijk de juiste hoeveelheid eraf scheuren en aan de klant meegeven. Als klant kun je de stickers gemakkelijk op je spaarkaart plakken. Omdat de rol net iets breder is dan de stickers kun je de stickers eenvoudig van de backing afhalen.

Vormen en maten spaarzegels

Qua vormen kun je kiezen uit rond, ovaal, vierkant, rechthoekig en vrije vorm. Vrije vorm houdt in dat je zelf de vorm kunt bepalen. In het blog Wat is een vrije vorm sticker? kun je daar meer over lezen. Spaarzegels zijn leverbaar in allerlei maten. De minimale is 20 millimeter en de maximale maat 320 millimeter.

Materialen spaarzegels

Als je bij ons spaarzegels bestelt, kun je qua materiaal kiezen uit papier en folie PP. Papier hebben we in de kleuren wit, zilver en goud. Folie PP is leverbaar in wit, transparant en zilver. Papier is niet bestand tegen water, folie PP wel. Bij een aantal materialen kun je ook zelf de lijmlaag nog bepalen. Je kunt dan kiezen uit makkelijk verwijderbare lijm, standaard lijm en sterke lijm. Meer informatie vind je in de veelgestelde vraag Wat is het verschil tussen de verschillende lijmsoorten bij stickers op rol?
printscreen materialen spaarzegels

Drukkleuren spaarzegels

De spaarzegels worden in full colour gedrukt, dus alle kleuren zijn mogelijk. Bij zilver, goud en transparant is het mogelijk om dekwit toe te voegen aan het drukproces. Normaal is witte inkt niet nodig, omdat de ondergrond wit is. Heb je wit in je ontwerp zitten, dan moet je 4/0+wit aanvinken op het bestelformulier. Bij transparant kan dekwit ook nodig zijn om de kleuren beter uit te laten komen. In het blog Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig? kun je daar meer over lezen. Bij zilver, goud en transparant is het ook mogelijk om spaarzegels met alleen witte bedrukking te laten maken. Dit kun je ook op het bestelformulier aangeven.
printscreen kerndiameter en rolafwikkeling spaarzegels

Kerndiameter en rolafwikkeling

Bij spaarzegels kun je zelf de kerndiameter en rolafwikkeling bepalen. De kerndiameter is de binnenmaat van de rol. Je kunt kiezen uit 25, 38, 40, 50 en 76 millimeter. Met rolafwikkeling wordt bedoeld hoe de stickers op de rol worden geplaatst. Dit kan aan de binnen- of buitenkant van de rol. Ook kun je nog zelf bepalen hoe de leesrichting is. Alleen als je de rollen in etiketteermachines of dispensers gaat gebruiken is het belangrijk dat je de juiste diameter en rolafwikkeling kiest. Ga je de rollen handmatig verwerken, dan kun je gewoon de optie nemen die jij het handigste vindt.

Levertijd spaarzegels

Bij de meeste stickersoorten kun je uit verschillende levertijden kiezen. Bij spaarzegels is dat niet mogelijk. Daarvoor geldt altijd een levertijd van 6 werkdagen. Bestel je spaarzegels dus op tijd! De levertijd gaat in op het moment dat de betaling en het drukbestand bij ons binnen is. Het drukbestand moet ook goedgekeurd worden. Doe dit voor 12.00 uur 's middags! Anders komt er een werkdag bij.

Oplage spaarzegels

De minimale oplage bij spaarzegels is 500 stuks. Je kunt wel minder bestellen, maar qua kosten kom je dan op hetzelfde bedrag als 500 stuks. Er geldt geen maximale hoeveelheid, maar als je meer dan 1.100.000 stuks wilt bestellen moet je eerst een offerte aanvragen. Wil je een ander aantal dan de aantallen die aangegeven staan? Dan kun je in het vakje ernaast het exacte aantal spaarzegels dat je wilt hebben invullen. Klik op 'ok' en je krijgt de prijs te zien.
printscreen oplage spaarzegels

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wil je meer weten over spaaracties? Lees ons blog Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes? Wil je spaarzegels bestellen? Vul het bestelformulier in.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD