close

Goede Vrijdag

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > de 6 voordelen van stickers op rol
 

De 6 voordelen van stickers op rol

 
 
Stickers op rol worden veel bij ons besteld. Op zich niet zo raar, aangezien de rollen meerdere voordelen hebben ten op zichte van losse stickers of stickers die op vel geleverd worden. In dit blog zetten we zes voordelen op een rij.
 

Voordeel 1: makkelijk van de backing af te halen

Bij losse stickers kan het lastig zijn om de backing er af te krijgen. Vooral als deze geen breekslit hebben. Niet alle stickers hebben een breekslit, dit hangt af van het formaat en het materiaal. Meer informatie daarover vind je in het blog Stickers maken: alles wat je moet weten over slitten. Bestel je je stickers op een rol, dan is een breekslit niet nodig. De stickers zijn er al makkelijk af te halen, omdat de rol net iets groter is dan de stickers. Bij vellen zijn de stickers er ook wel makkelijk af te halen, maar niet alle stickers kunnen op een vel geleverd worden. Dit hangt af van de maat. Dus wil je er zeker van zijn dat je stickers makkelijk te plakken zijn, bestel dan stickers op rol.

Voordeel 2: geen losse stickers die rondslingeren

Veel stickers worden los geleverd. Op zich geen probleem. Heb je echter een grote oplage besteld, dan krijg je veel losse stickers. Ben je wat minder netjes, dan kan het snel een rommeltje worden. Ook kun je dan stickers kwijtraken. Met stickers op rol heb je dat probleem niet. Alle stickers zitten netjes op een rol totdat je ze nodig hebt. Dit voordeel heb je ook bij stickers op vel. Echter, zoals bij punt 1 al aangegeven zijn hangt het van de maat af of je stickers op een vel of los geleverd worden. Bovendien nemen vellen meer ruimte in dan rollen.

Voordeel 3: de rollen passen in dispensers

Als je bij ons stickers op rol bestelt, kun je aangeven hoe groot de diameter van de rol moet zijn. Dit is handig als je de rollen in een dispenser wil doen. Zulke dispensers worden bijvoorbeeld in winkels, apotheken en de horeca gebruikt. Door de rollen in een dispenser te doen, ziet het er netjes uit en haal je de stickers er zo vanaf. Bij ons kun je kiezen uit een diameter van 25, 38, 40, 50 en 76 millimeter. Maakt voor jou de diameter niet uit? Kies dan gewoon een maat die jij makkelijk vindt.

Voordeel 4: de rollen passen in etiketteermachines

De rollen die wij leveren passen ook in etiketteermachines. Dit is handig als je de stickers machinaal wil verwerken. Bijvoorbeeld omdat je potten jam of flessen shampoo wil labelen. Zoals aangegeven bij punt 3 kun je bij ons de diameter zelf bepalen. Daarnaast is het mogelijk om een bepaalde rolafwikkeling te kiezen. Zo kunnen de stickers aan de binnenkant of de buitenkant van de rol geplaatst moeten worden. Ook kunnen je aangeven in welke richting de stickers op rol moeten komen, bijvoorbeeld horizontaal of verticaal. De acht verschillende opties die wij aanbieden vind je op het bestelformulier van Stickers op rol. Informeer bij degene die de rollen gaat verwerken welke diameter en rolafwikkeling je nodig hebt. Ga je de rollen handmatig verwerken, dan kun je gewoon de rolafwikkeling nemen die je handig vindt.

Voordeel 5: je kunt zelf de lijmsoort kiezen

Bij de meeste materialen van stickers op rol kun je zelf de lijmsoort kiezen. Je kunt kiezen tussen makkelijk verwijderbare lijm, standaard lijm en sterke lijm. Meer informatie over deze lijmsoorten vind je op de pagina Wat is het verschil tussen de verschillende lijmsoorten bij stickers op rol? Bij onze andere stickers kun je alleen bij wit vinyl kiezen tussen de standaard lijmlaag en een sterke lijmlaag (high tack vinyl). Al hebben we wel een aantal makkelijk te verwijderen stickers, zoals magneetstickers, statische stickers en YUPO Tako. Deze stickers zijn echter niet voor alle ondergronden geschikt.

Voordeel 6: stickers op rol zijn relatief goedkoop

Vergeleken met veel andere stickersoorten zijn stickers op rol goedkoop. Losse vinylstickers zijn wel goedkoper dan stickers op rol, maar dit geldt alleen voor onze standaard formaten. Wil je een afwijkende maat, dan ben je in de meeste gevallen goedkoper uit met stickers op rol. Ook bij grotere oplages zijn stickers op rol vaak goedkoper. Maakt het jou niet uit hoe je je stickers geleverd krijgt? Dan loont het om de prijzen te vergelijken. Dit kun je zelf heel eenvoudig doen via de website. Vul wat aantallen en maten in en onderaan krijg je een prijsoverzicht te zien. Ontvang je liever een prijsopgave in de mail? Vraag dan een offerte aan.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD