Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > 6 voordelen van stickers op rol
 

6 voordelen van stickers op rol

 
voorbeelden van stickers op rol
 
Stickers op rol is een van onze best verkochte producten. Dat is niet zo gek, want doordat de stickers op een rol geleverd worden heeft dat veel voordelen. In dit blog 6 voordelen van stickers op rol.

1e voordeel: makkelijk van de backing af te halen

Bij losse stickers kan het soms lastig zijn om deze van de backing af te krijgen. Vooral als deze geen breekslit hebben. Bestel je je stickers op een rol, dan is een breekslit niet nodig. De rollen waar de stickers op zitten zijn iets breder dan de stickers zelf, waardoor je ze er gemakkelijk af kunt halen. Bij vellen zijn stickers ook makkelijk van de backing af te halen, maar niet alle stickers kunnen op een vel geleverd worden. Dit hangt af van de maat. Dus wil je er zeker van zijn dat je stickers makkelijk te plakken zijn, bestel dan stickers op rol.

2e voordeel: geen losse stickers die rondslingeren

Veel stickers worden los geleverd. Op zich geen probleem. Heb je echter een grote oplage besteld, dan krijg je veel losse stickers. Ben je wat minder netjes? Dan kan het snel een rommeltje worden. Ook kun je stickers kwijtraken. Met stickers op rol heb je dat probleem niet. Alle stickers zitten netjes op een rol totdat je ze nodig hebt. Dit voordeel heb je ook bij stickers op vel. Echter, zoals hierboven ook al aangegeven is, hangt het van de maat af of je stickers op een vel of los geleverd worden.

3e voordeel: de rollen passen in dispensers

Als je bij ons stickers op rol bestelt, kun je aangeven hoe groot de diameter van de rol moet zijn. Dit is handig als je de rollen in een dispenser wilt doen. Zulke dispensers worden bijvoorbeeld in winkels, apotheken en de horeca gebruikt. Door de rollen in een dispenser te doen, ziet het er netjes uit en haal je de stickers er zo vanaf. Bij ons kun je kiezen uit een diameter van 25, 38, 40, 50 en 76 millimeter. Maakt voor jou de diameter niet uit? Kies dan gewoon een maat die jij makkelijk vindt.

4e voordeel: de rollen passen in etiketteermachines

De rollen die wij leveren passen ook in etiketteermachines. Op die manier kun je je de stickers machinaal verwerken. Waar je wel op moet letten is welke diameter past in jouw machine en hoe moeten de stickers op de rol zijn geplaatst (rolafwikkeling). Bij ons kun je uit vijf maten kiezen qua diameter (25, 38, 40, 50 en 76 millimeter) en acht verschillende rolafwikkelingen. Zo kunnen de stickers aan de binnenkant of aan de buitenkant van de rol geplaatst moeten worden. Ook kunnen je aangeven in welke richting de stickers op rol moeten komen, bijvoorbeeld horizontaal of verticaal, enzovoorts. De acht verschillende opties die wij aanbieden vind je op het bestelformulier van stickers op rol. Ga je de rollen handmatig verwerken, dan kun je gewoon de rolafwikkeling nemen die je handig vindt.

5e voordeel: je kunt zelf de lijmsoort kiezen

Bij de meeste materialen van stickers op rol kun je zelf de lijmsoort kiezen. Je kunt kiezen tussen makkelijk verwijderbare lijm, standaard lijm en sterke lijm. Meer informatie over deze lijmsoorten vind je bij de veelgestelde vragen. Bij onze andere stickers kun je alleen bij wit vinyl kiezen tussen de standaard lijmlaag en een sterke lijmlaag (high tack vinyl). Al hebben we wel een aantal makkelijk te verwijderen stickers, zoals magneetstickers, statische stickers en YUPO Tako. Deze stickers zijn echter niet voor alle ondergronden geschikt.

6e voordeel: stickers op rol zijn niet duur

Stickers op rol zijn - vooral in grotere aantallen - erg goedkoop. Alleen bij kleinere oplages kunnen vinyl stickers goedkoper zijn. Meestal geldt dat dan alleen voor de standaard formaten. Wil je een afwijkende maat, dan ben je in de meeste gevallen goedkoper uit met stickers op rol. Maakt het jou niet uit hoe je je stickers geleverd krijgt? Dan loont het om de prijzen te vergelijken. Dit kun je zelf heel eenvoudig doen via de website. Vul wat aantallen en maten in en onderaan krijg je een prijsoverzicht te zien. Ontvang je liever een prijsopgave in de mail? Vraag dan een offerte aan. Wil je stickers op rol bestellen? Vul het bestelformulier in. Wil je weten waar je stickers op rol allemaal voor kunt gebruiken? Lees ons blog Toepassingen stickers op rol. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD