Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Goedkoop reclame maken met autostickers
 

Goedkoop reclame maken met autostickers

 
een sticker op een auto
 
Heb je een bedrijf? Of ben je een zzp'er of freelancer? Dan is reclame maken belangrijk om meer klanten te krijgen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Een daarvan is via je auto. Je kunt er voor kiezen om belettering aan te laten brengen. Een andere manier is met stickers. Die hoeft niet heel duur te zijn.
Het voordeel van stickers op je auto is dat veel mensen ze zien. Overal waar je rijdt, zien anderen je reclame. Hoe vaker ze je naam zien, hoe groter de kans dat ze je naam onthouden en contact opnemen als ze gebruik willen maken van je diensten. Wij hebben verschillende stickers die geschikt zijn voor op je auto. Welke je het beste kunt gebruiken hangt af van je wensen.

Permanente stickers

Als je een sticker wil aanbrengen op je auto kun je kiezen uit permanente stickers en verwijderbare stickers. Permanente stickers kun je ook verwijderen. Echter, hoe langer de sticker op je auto zit, hoe moeilijker het wordt om deze er af te halen. Ook kunnen er lijmresten achterblijven. In het blog Hoe verwijder je een sticker? kun je meer lezen over stickers verwijderen. Vinylstickers zijn permanente stickers. Vinylstickers kunnen afgewerkt worden met een laminaat, zodat de sticker beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Wil je een luxe sticker voor op je auto? Kies dan doming stickers. Door de dominglaag waarmee ze zijn afgewerkt, zijn het zeer exclusieve stickers.

Verwijderbare stickers voor op je auto

Makkelijk te verwijderen stickers zijn magneetstickers en statische stickers. Verwijderbare stickers zijn handig als je niet altijd met reclame op je auto wil rondrijden. Deze stickers kun je er makkelijk afhalen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Ook kun je ze meerdere keren gebruiken. Voor op de autoruit hebben we statische stickers. Deze plakken met statische lading. Voor op de auto zelf hebben we magneetstickers. Deze plakken met magnetische lading. Magneetstickers kunnen ook afgewerkt worden met een laminaat. Statische stickers niet.

Gebruik raamstickers voor op je achterruit

Plak je de sticker het liefst op je autoruit? Kies dan voor een transparante raamsticker. Door transparant vinyl te gebruiken heb je meer zicht dan met wit vinyl. Het voordeel van raamstickers ten opzichte van gewone transparante stickers is dat je raamstickers aan de binnenkant van je autoruit kunt plakken. In dat geval beschermt het raam de sticker tegen invloeden van buitenaf en is laminaat niet nodig. Bij een transparante sticker raden we je wel aan om extra dekwit te gebruiken. Hierdoor komen de kleuren beter uit. Meer weten? Ga naar de pagina Wat houdt dekwit in?

Snijtekst stickers of plakpletters

Snijtekst stickers, ook wel plakletters genoemd, zijn een aparte soort stickers. Bij al onze andere stickers druk je een afbeelding of tekst op het vinyl. Bij snijtekst stickers snij je de letters, cijfers of symbolen uit vinyl. Elke letter, cijfer of symbool is los. Daarom kunnen snijtekst stickers uit maar een kleur gemaakt worden. Wel kun je uit verschillende kleuren kiezen. Meer weten? Lees ons blog Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen?

Formaat drukbestand bepalen

Op het moment dat je autostickers gaat maken is het van belang om op te meten hoe groot het oppervlakte is, zodat je weet hoe groot de sticker kan worden. Bij ons kun je zelf het formaat bepalen. Je zit daardoor niet vast aan standaardmaten. Je kunt bij ons zelf een drukbestand aanleveren. Heb je dat niet, dan kun je dat zelf maken met onze gratis ontwerpmodule.

Afbeelding of tekst van je sticker

Je kunt verschillende dingen op je sticker drukken. Je kunt denken aan:
  • bedrijfsnaam;
  • bedrijfslogo;
  • URL van je website;
  • telefoonnummer;
  • URL's van social media;
  • foto's.

Autostickers bestellen

Wil je autostickers bestellen? Vul het bestelformulier Autostickers in. Wil je weten waarop je moet letten als je autostickers gaat maken? Lees het blog 5 veelgemaakte fouten bij autostickers. Na het lezen van dit blog weet je hoe het niet moet. In het blog Stickers plakken op een auto: wat zijn de regels? kun je meer lezen over op welke plek je geen stickers mag plakken volgens de wet. In het blog Stickers plakken met koud weer is niet verstandig kun je meer lezen over wat de meest geschikte temperatuur is voor het plakken van stickers. Die richtlijnen gelden ook voor autostickers.

©Foto: Hart voor Hilversum/Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD