close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers maken? 6 tips | Blog | De #1 in stickers
 

Stickers maken? 6 tips

 
letters die de woorden tips and tricks vormen
 
Als je stickers wil laten maken, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. In dit blog hebben we de zes belangrijkste op een rij gezet. Zo krijg je niet alleen de stickers die jij wilt, maar kun je ook veel geld besparen.

Tip 1: Let op het formaat

Wij werken met millimeters, niet met centimeters. Het komt wel eens voor dat mensen dit over het hoofd zien. Mocht je daar achterkomen als je je bestelling al hebt geplaatst? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als je order nog niet naar de productie is, kunnen wij dit nog veranderen. Soms moet je wel wat bijbetalen.

Tip 2: Bespaar geld met een standaardmaat

Bij ons kun je kiezen uit standaardmaten of zelf de maat bepalen. Als je een van onze supervoordelige standaardmaten kiest, kun je veel geld besparen. Zo kosten 250 vierkante vinylstickers van 50 millimeter 25,53 euro ex. btw. en 250 vierkante vinylstickers van 51 millimeter 54,20 euro ex. btw. Ben je op zoek naar goede stickers voor een lage prijs? Neem een van onze standaardformaten.

Tip 3: Kies het juiste materiaal

Als je bij ons stickers laat maken, kun je uit allerlei materialen kiezen. Vinyl, folie PP en papier zijn veelvoorkomende materialen. Deze zijn voor veel toepassingen geschikt. Toch kan een ander materiaal beter zijn. Zo hebben we ook high tack vinyl, ultra destructable, magneetfolie, statisch vinyl, YUPO Tako en pvc-vrij vinyl. In het blog Stickers drukken: verschillende materialen kun je meer informatie over deze verschillende materialen vinden. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een materiaal? Klik dan op het bestelformulier bij de vraag 'Van welk materiaal mogen we je sticker maken' op 'Dit is maatwerk'. Je krijgt dan een aantal vragen die je kunnen helpen het materiaal de bepalen. Ook vind je per materiaal extra uitleg.

Tip 4: Vergeet de afwerking niet

De meeste stickers die wij verkopen, kun je laten afwerken met een laminaat. Een laminaat biedt extra bescherming. Zonder laminaat is je sticker ook al beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals water en uv-licht. Werk je echter met stoffen als alcohol en olie? Dan is extra bescherming nodig, aangezien die stoffen de print aantasten. Ook als de print veel te verduren heeft door bijvoorbeeld wrijving is een laminaat aan te raden. In het blog Het nut van laminaat kun je daar meer over lezen. Vloerstickers worden bij ons standaard afgewerkt met een vloerlaminaat, omdat er over de stickers gelopen wordt. Bovendien bevat een vloerlaminaat een antisliplaag. Ook kun je je stickers bij ons laten afwerken met een 3D-harslaag.

Tip 5: Kies de gunstigste oplage

Bij de meeste stickersoorten geldt: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijs per sticker. Zo kosten 250 vierkante vinylstickers van 50 millimeter 25,53 euro ex. btw. 500 stuks kosten 27,55 euro ex. btw. en 2500 stuks kosten 39,03 euro ex. btw. Zoals je ziet, betaal je maar heel iets meer voor veel meer stickers. Ook de manier van levering kan soms een prijsverschil opleveren. Zo kosten 1000 vierkante stickers van 51 millimeter los 126,82 euro ex. btw. en op rol 84,- euro ex. btw. De prijzen van onze verschillende stickersoorten vergelijken kan zinvol zijn.

Tip 6: Zorg voor een goed drukbestand

Wil je mooie stickers ontvangen? Zorg voor een goed drukbestand. Als de kwaliteit van je bestand niet goed is, zal je nooit mooie stickers krijgen. In het blog Stickers bedrukken: 4 tips voor mooie stickers hebben we een aantal punten op een rij gezet die belangrijk zijn als je een drukbestand gaat maken. Ook kun je in onze aanleverspecificaties lezen aan welke eisen je bestand moet voldoen.

Stickers maken en meer informatie

Wil je stickers laten maken? Vul het bestelformulier in. Liever eerst een prijsopgave? Vraag een offerte aan. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel op werkdagen naar (0546) 539 877.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD