close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > 8 stickers voor bepaalde ondergronden
 

8 stickers voor bepaalde ondergronden

 
een gebouw met veel ramen
 
Wij hebben 8 stickers in ons assortiment die geschikt zijn voor bepaalde ondergronden. Dat zijn autostickers, bootstickers, deurstickers, laptopstickers, muurstickers, raamstickers, tegelstickers en vloerstickers. In dit blog vertellen we daar meer over.
Wat deze stickers gemeen hebben, is dat wij voor jou al een selectie hebben gemaakt van materialen die geschikt zijn voor die ondergrond. Zo worden onze tegel stickers standaard van high tack vinyl gemaakt. Dit vinyl lijkt op gewoon wit vinyl, maar heeft een krachtigere lijmlaag. Dat is voor tegelstickers noodzakelijk, omdat tegels toch wat lastiger te beplakken zijn dan bijvoorbeeld een raam.

Extra bescherming met laminaat

Onze tegelstickers worden ook standaard afgewerkt met een laminaat, zodat de print beschermd is tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Dit is nodig, omdat je tegels natuurlijk schoon moet kunnen maken. Vloerstickers hebben ook altijd een laminaat, omdat er over de stickers gelopen wordt. Onze vloerstickers hebben een speciaal vloerlaminaat. Dat beschermt niet alleen de print van de sticker tegen slijtage, maar bevat ook een antisliplaag om uitglijden te voorkomen.

Meerdere keuzes qua materiaal

Bij de meeste stickers voor een bepaalde ondergrond kun je uit meerdere materialen kiezen. Welk materiaal je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Zo ligt het er bij autostickers aan of je de stickers op de autoruit of de auto zelf wil plakken. Op de pagina Autostickers krijg je door het beantwoorden van de vraag 'Waar wil je de sticker op plakken?' advies over welke materialen op de auto en autoruit mogelijk zijn. Ga je autostickers drukken? Lees dan ook het artikel 5 veelgemaakte fouten bij autostickers. Daarin vind je een aantal handige tips.

Ondergrond bepaalt materiaalkeuze

Ook bij bootstickers en deurstickers ligt het aan de ondergrond wel materiaal het meest geschikt is. Zo zijn niet alle stickers die op een glazen deur kunnen ook geschikt voor een houten deur. In het artikel We hebben een nieuw product: deurstickers vind je meer informatie over deurstickers drukken. In het artikel Wij leveren ook allerlei soorten bootstickers vind je meer informatie over bootstickers drukken.

Tijdelijke en permanente stickers

Of je een permanente of tijdelijke sticker wil, heeft ook invloed op de materiaalkeuze. Zo kun je bij ons laptop stickers bestellen van wit en transparant vinyl, een materiaal dat permanent klevend is. Daarnaast hebben we een laptop sticker van YUPO Tako. Dat materiaal plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond, waardoor je de sticker gemakkelijk weer kunt verwijderen. Stickers van vinyl zijn ook wel te verwijderen, maar vaak heb je dan last van lijmresten. Bij YUPO Tako heb je daar geen last van. Bovendien is het materiaal makkelijk te plakken. Bij een aantal ondergronden zijn tijdelijke stickers niet mogelijk, omdat de materialen daar niet op blijven plakken. Dit geldt bijvoorbeeld voor muurstickers. Wil je muurstickers drukken? In het artikel Maak je eigen muursticker vind je meer informatie.

Dubbelzijdige raamsticker en raamstickers met dekwit

Bij raamstickers heb je behalve de keus uit een permanente en een tijdelijke sticker nog een aantal mogelijkheden. Zo kun je de plakkant laten bedrukken en een dubbelzijdige raamsticker laten maken. Ook heb je bij een transparante raamsticker nog de keus of je deze met of zonder dekwit wil laat drukken. Op het bestelformulier van Raamstickers kun je daar bij de verschillende stappen meer informatie over vinden. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.

©Foto: Piaxabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD