Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 2
 

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 2

 
printscreen van onze stickersoorten
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. Vorige week hebben we een deel van deze speciale stickersoorten besproken. Deze week behandelen we de rest.

Magneetstickers

In plaats van lijm hebben magneetstickers een folie met een magnetische werking. Daardoor kunnen de stickers op allerlei metalen voorwerpen geplakt worden. Zo kun je de stickers bijvoorbeeld op een koel- of archiefkast of auto plakken. Bij verwijdering blijven er geen lijmresten achter en de sticker kan meerdere keren gebruikt worden.

Statische stickers

Net als magneetstickers zijn statische stickers meerdere keren te gebruiken. Statische stickers plakken door middel van statische lading. Hierdoor heb je geen last van lijmresten als je de sticker verwijdert. Het voordeel van statische stickers ten op zichte van magneetstickers is dat statische stickers ook op ondergronden geplakt kunnen worden die geen metaal bevatten.

YUPO Tako sticker

De YUPO Tako is ook een herbruikbare sticker. De YUPO Tako plakt aan de ondergrond met kleine zuignapjes, zoals een octopus. Deze sticker laat ook geen lijmresten achter als je hem verwijdert. De 'plakzijde' kan met water gewassen worden, waarna de sticker opnieuw te gebruiken is.

Snijtekst sticker

Een snijtekst sticker is een sticker waarbij alle letters van een tekst afzonderlijk van elkaar zijn. De stickers worden daarom ook wel letter stickers of plakletters genoemd. Je kunt ook cijfers of beeldmerken gebruiken in plaats van letters. Meer informatie over snijtekst stickers en hoe je deze kunt bestellen vind je in ons blog Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen.

Stickers op rol

Stickers op rol zijn in wezen hetzelfde als gewone ronde, vierkante, ovale of rechthoekige stickers. Het verschil is dat de stickers op een rol geleverd worden en niet op een vel. Omdat de rollen in etiketteermachines en dispensers passen, kun je gemakkelijk grote hoeveelheden aanbrengen. Wil je je stickers op een rol? Ga dan naar het bestelformulier voor stickers op rol.

Recyclebare stickers

Het verschil tussen recyclebare stickers en andere stickersoorten is dat een recyclebare sticker gemaakt is van PVC-vrij vinyl en dat de afwerkingslaag ook geen PVC bevat. Het vinyl dat gebruikt wordt, wordt gemaakt van recyclebare materialen. Daardoor is de sticker milieuvriendelijker. Recyclebare stickers zijn iets duurder dan gewone stickers. Vandaar dat wij beide opties aanbieden.

Meer weten of een sticker bestellen?

Meer informatie over de genoemde stickersoorten vind je op de pagina Assortiment. Via die pagina kun je de stickers ook bestellen. Snijtekst stickers kun je niet via de website bestellen. Neem daarvoor contact met ons op. Heb je een vraag of staat hetgeen je zoekt er niet tussen? Neem dan ook contact met ons op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

Wil je het eerste deel van dit tweeluik lezen? Ga dan naar Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 1.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD