Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Ons assortiment - Stickersoorten (deel 1)
 

Ons assortiment - Stickersoorten (deel 1)

 
Bij Sticker.nl hebben we verschillende soorten stickers. Hieronder zie je welke stickersoorten we allemaal hebben. In dit blog geven we meer uitleg over de eigenschappen van deze stickers en waarvoor je ze kunt gebruiken. Ook zullen er nog twee blogs online komen waarin wij de rest van ons assortiment zullen belichten.
Assortiment stickersoorten

Vinylstickers

Vinyl stickers worden veel besteld bij Sticker.nl. Je kunt deze zowel binnen als buiten plakken. Vinyl stickers hoeven niet duur te zijn. Als je deze stickers in een van de standaardmaten koopt vallen de prijzen reuze mee. Deze stickers worden los geleverd. Alleen als je hele kleine vinylstickers hebt besteld worden ze op vel geleverd. Op moment dat je je bestelling in de winkelmand hebt geplaatst, zie je hoe ze geleverd worden. Deze stickers zijn ook ideaal voor acties, omdat ze op bijna elke ondergrond geplakt kunnen worden en bestand zijn tegen water. Vinyl stickers kunnen worden afgewerkt met een laminaat.

Papieren stickers

Papieren stickers zijn niet waterbestendig en daarom kunnen ze niet buiten gebruikt worden. Papieren stickers worden bijvoorbeeld gebruikt voor productetiketten. Ook kunnen ze als horecastickers gebruikt worden, omdat deze maar voor een korte tijd hoeven te blijven zitten. Papieren stickers kun je ook als spaarzegel, koopzegel, kortingssticker of prijssticker gebruiken. Ook zijn ze geschikt om te gebruiken als verzendlabel op dozen. Luxe afwerkingslagen zoals laminaat zijn niet mogelijk.

Stickers op rol

Stickers op rol zijn al een voordeel op zichzelf. Je hebt namelijk geen losse stickers overal liggen. Als je kiest voor stickers op rol kun je kiezen uit papier en folie PP. Papier is leverbaar in wit (papier semi floss), zilver en goud. Folie PP is leverbaar in wit, transparant en zilver. Stickers op rol zijn erg handig voor bijvoorbeeld spaaracties. Ook passen deze rollen in dispensers en etiketteermachines, waardoor je de stickers gemakkelijk en snel kunt aanbrengen. Bij ons kun je daarom ook uit verschillende rolafwikkelingen kiezen. Meer informatie over stickers op rol vind je in het blog Toepassingen stickers op rol.

Budgetstickers

Budgetstickers zijn stickers die wat goedkoper zijn als de rest van ons assortiment. De stickers zijn waterbestendig. Daarom zijn deze stickers zowel voor binnen als voor buiten gebruik bestemt. Deze stickers zijn alleen in vierkant en rechthoekig te bestellen. Ook kun je alleen uit de materialen wit en transparant vinyl kiezen.

Magneetstickers

Magneetstickers zijn alleen te gebruiken op metalen zoals ijzer, staal, kobalt en nikkel. In plaats van lijm wordt er hier gebruik gemaakt van magnetische folie. Zo heb je ook geen last van achtergebleven lijmresten. Ze zijn gemakkelijk op te plakken en te verwijderen. Je kunt ze hierdoor ook meerdere keren gebruiken.

Statische stickers

Statische stickers zijn geschikt voor op glazen achtergronden. Net zoals magneetstickers zijn statische stickers meerdere keren te gebruiken. Ook laten ze geen lijmresten achter. Statische stickers zijn handig voor bijvoorbeeld winkeletalages als tijdelijke actiesticker.

YUPO Tako stickers

YUPO Tako stickers kunnen worden geplakt op alle gladde oppervlaktes. YUPO Tako stickers plakken uit zichzelf aan de ondergrond door middel van kleine zuignapjes. Daarom zijn ze makkelijk verwijderbaar. Als je de sticker niet goed hebt opgeplakt, kan je deze ook makkelijk weer goed plakken. YUPO Tako is alleen verkrijgbaar in wit. Ook zijn ze alleen geschikt voor binnen. YUPO Tako stickers kun je meerdere keren gebruiken.

Doming stickers

Doming stickers hebben een transparante epoxyharslaag van enkele millimeters. Door deze harslaag krijg je een bolling. Daardoor krijg je een soort 3D-effect. Doming stickers zijn zowel voor binnen als voor buitengebruik mogelijk. Ze worden ook wel de koning onder de stickers genoemd. Deze stickers zijn zeer geschikt voor reclamedoeleinden, omdat ze een luxe uitstraling hebben.

Recyclebare stickers

Recyclebare stickers zijn milieuvriendelijke stickers. Deze stickers worden gemaakt van pvc-vrij vinyl, dat gemaakt wordt uit recyclebare materialen. Het laminaat wat je op deze stickers kunt aanbrengen is ook pvc-vrij. Pvc-vrije stickers worden minder vaak gebruikt dan gewone vinyl stickers, omdat ze iets prijziger zijn.

Meer weten of stickers bestellen?

Een overzicht van al onze stickers vind je op de pagina Assortiment. Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Staat de sticker die jij zoekt niet op onze website? In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

Andere blogs

Er zijn drie delen van deze blog. Deel 2 gaat over de ondergronden. Hierbij kan je denken aan stickers voor bijvoorbeeld op de auto of de vloer. Dit blog staat inmiddels online. Heb je het gemist? Lees hier het blog Ons assortiment - Ondergronden (deel 2). Deel 3 gaat over de toepassingen. Dit zijn stickers voor verschillende doeleinden. Dit blog staat inmiddels ook online: Ons assortiment - Stickertoepassingen (deel 3) Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen