close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > 10 procent korting op stickers op rol
 

10 procent korting op stickers op rol

 
 
De hele maand juni hebben we een actie met stickers op rol. Onze stickers op rol zijn al scherp geprijsd. Nu kun je ook nog profiteren van een korting van 10%. Meer weten over deze aanbieding? Lees snel verder.
 
De actie geldt voor alle materialen. Stickers op rol zijn verkrijgbaar in folie PP en papier. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren. Folie PP is verkrijgbaar in wit, transparant en zilver. Papier is verkrijgbaar in semi gloss wit, zilver en goud. Daarnaast heb je de keuze uit meerdere lijmsoorten: standaard, sterk, extra sterk en makkelijk verwijderbaar.

Vormen, maten en oplage

De actie geldt voor alle vaste vormen en formaten. Zo hebben we bijvoorbeeld rond met een diameter van 50 millimeter, vierkant 80 millimeter, ovaal 48 bij 70 millimeter en rechthoek 30 bij 40 millimeter. 10.000 stickers op rol (papier semi gloss) met een doorsnede van 50 millimeter kosten momenteel 190,18 euro ex. btw in plaats van 211,31 euro ex. btw. Je bespaart dus ruim 20 euro. Wil je weten wat andere vormen en formaten kosten? Op het bestelformulier vind je per vorm al onze vaste maten. Als je alle stappen hebt ingevuld, verschijnt er onderaan een prijsopgave. Daar zie je ook hoeveel je bespaart. De aanbieding is van toepassing op alle oplages en met een levertijd van zes werkdagen.

Toepassingen stickers op rol

Stickers op rol zijn handig voor kortingsacties, als spaar- en koopzegels, logosticker of horecasticker. Ze worden gebruikt in ziekenhuizen en apotheken. Ook zie je als etiket op onder andere levensmiddelen, cosmetica, elektronica en speelgoed. Stickers op rol zijn grotendeels hetzelfde als gewone losse stickers. Daarom zijn ze voor veel toepassingen geschikt. Doordat de stickers op een rol zitten, kun je ze gemakkelijk van de backing afhalen. Ook kun je bij ons zelf de diameter en rolafwikkeling kiezen.

Stickers op rol bestellen

Meteen bestellen? Ga naar de pagina Stickers op rol. Liever eerst een prijsoverzicht? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Houd er rekening mee dat als je een offerte aanvraagt deze tot maandag 3 juli geldig is.

Deze actie is inmiddels afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Like dan onze Facebook-pagina of volg ons op Twitter, LinkedIn of Google+.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD