close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Ga je op vakantie? Wellicht heb je stickers nodig
 

Ga je op vakantie? Wellicht heb je stickers nodig

 
 
Het vakantieseizoen is inmiddels begonnen. Als je op reis gaat, zijn stickers wellicht noodzakelijk. Ga je met de auto op vakantie? Dan kun je te maken krijgen met NL-stickers, milieustickers, tolstickers en koplampstickers. Ga je vliegen? Dan zijn adresstickers aan te raden. Ook kun je leuke stickers maken van foto?€?s die je tijdens de vakantie hebt genomen.
 
Ga je naar het buitenland met je auto? Dan is het verplicht om een NL-teken op je auto te hebben. Bij de meeste auto?€?s zit dat teken al op je nummerbord. Heb je dat niet? Dan ben je verplicht een NL-sticker op je auto te plakken. Deze moet goed zichtbaar zijn voor de achterliggers. Ga je op vakantie en neem je een caravan, aanhanger of fietsendrager mee? Dan moet daarop een NL-sticker zitten. Deze stickers kun je op internet bij verschillende aanbieders kopen.

Milieustickers in verschillende landen

Steeds meer landen voeren milieuzones in. In Nederland mag je bepaalde steden niet meer in als je auto ouder is dan een bepaald jaar. In andere landen, zoals Hongarije, zijn er dagen dat alleen auto?€?s met een even of oneven cijfer in het kenteken die dag bepaalde stadscentra in mogen. In Londen moet je een belasting betalen als je bepaalde zones in wil met de auto. In Duitsland heb je een geldige milieusticker nodig voor bepaalde steden. En in Denemarken is in een aantal plaatsen een EcoSticker noodzakelijk voor auto?€?s die meer dan 3500 kilo wegen. Voldoe je niet aan de regels, dan kun je een boete krijgen. De regels zijn per land, en soms zelfs per stad, verschillend. Zoek dus voor je op vakantie gaat uit aan welke eisen je moet voldoen.

Tolstickers in veel landen noodzakelijk

Veel landen hanteren een tolsysteem. Daarvoor worden vaak tolstickers gebruikt. Al zijn er wel steeds meer landen die op elektronische systemen overstappen. Zo had je voor Slowakije eerder een tolsticker nodig. Tegenwoordig is een e-ticket voldoende. Ook betalen bij tolpoortjes komt nog veel voor. Frankrijk biedt echter nu ook de mogelijkheid om een tolbadge aan te schaffen. Deze moet je op je voorruit plakken. Je kunt dan via speciale banen sneller door de poortjes. Als je door verschillende landen reist, kun je na je vakantie een aardige collectie stickers op je voorruit hebben.

Koplampstickers nodig in Groot-Brittannië

Als je met de auto naar Groot-Brittannië gaat, staan je koplampen verkeerd afgesteld. Deze staan namelijk naar rechts afgesteld. Daardoor kun je je tegenliggers verblinden. Bij nieuwere auto?€?s kun je de koplampen verstellen. Is dat niet mogelijk? Dan kun je je koplampen deels afplakken. Dit kan met een stuk tape. Het nadeel daarvan is dat je minder licht hebt. Je hebt ook speciale koplampstickers. Deze houden het licht niet tegen ,maar buigen het in de goede richting. Op internet zijn er meerdere aanbieders die deze stickers verkopen.

Adresstickers zijn handig voor vliegvakanties

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, kan het gebeuren dat je koffer zoek raakt. Daarom is het handig om een label met daarop je adres en je vakantieadres aan je koffer te bevestigen. Ook kun je er voor kiezen om een sticker met daarop je gegevens op je koffer te plakken. Plak deze op een onopvallende plek, want anders weet iedereen dat je op vakantie gaat. Er zijn mensen die daar misbruik van maken. Ben je op zoek naar adresstickers? Deze kun je bij ons bestellen.

Maak je koffer herkenbaar met stickers

Ga je vliegen? Zorg er dan voor dat je koffer herkenbaar is. Dat maakt dat je deze makkelijker terug kunt vinden op de bagageband. Heb je een onopvallende koffer? Maak deze dan opvallend met bijvoorbeeld een gekleurde band of stickers. Zo kun je bijvoorbeeld van elk vakantieland een sticker op je koffer plakken. Zo krijg je op den duur een leuke verzameling.

Maak stickers van je vakantiefoto?€?s

De meeste mensen maken wel foto?€?s tijdens hun vakantie. Wil je daar een tastbare herinnering van maken dan kun je natuurlijk een fotoboek maken. Het is echter ook leuk om je favoriete vakantiefoto?€?s op stickers te drukken. Behalve gewone vinylstickers kun je er ook voor kiezen om magneetstickers te laten maken. Deze zijn onder andere leuk om op je koelkast te plakken.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD